DET KANSKE BLIR EN FLOPP - DET KANSKE BLIR EN SUCCÉ
Goddag mina kära. Jag ska snart ta med mig Selma ut på en liten runda runt kvarteret, det är över 35 grader varmt så under dagarna blir det bara kortisar vilket är lite tråkigt.. Jag tycker lite synd om Selma som får vara så mycket inne nu under de hetaste månaderna här och jag måste erkänna att jag saknar de långa skogspromenaderna i svala Sverige just nu. Jag saknar lukten av fuktig skog och jag saknar att plocka svamp haha.
 
Jag saknar min familj.
 
Men livet ska väl inte alltid vara frid och fröjd heller. Hur som haver så har jag köpt min största duk någonsin som jag snart ska fylla med färg och en flamingo tänkte jag. Storleken är 100x120cm, det kommer bli spännande.. Jag har gjort en snabbskiss på en idé som ploppade upp i huvudet för några veckor sedan:
 
 
Ja jag vet, det är jättedålig kvalité på bilden. Det är för att jag skissade ner den på en sån där gul liten post-it lapp ni vet. Huvudsaken är att min vision finns på pränt. När jag kommer tillbaka från rundan med Selma tänkte jag i lugn takt börja med målningen. Det kanske blir en flopp. Det kanske blir en succé. Vem vet. I vanliga fall brukar jag liksom tycka mer om mina idéskisser än själva målningarna som blir utav dem sen.. Undrar varför. Men vi får se helt enkelt. Wish me luck!

Kärlek till er ♥
Carolina

Men YES! Ser verkligen fram emot att se hur den här tavlan kommer arta sig med tiden :) Har du hunnit komma igång ännu? Kram

Svar: Jag är lika nyfiken som du.. Jag håller på med den just nu. Har skissat upp motivet på duken och börjat skugga ansiktet.. Uppdateringar kommer på bloggen :) Kram
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress