PORTUGAL OCH VINNARNA!
För mer bilder, följ min privata Instagram @kandeeshop.

Orden känns inte tillräckliga och min förmåga att uttrycka mina känslor i skrift finns inte. Men jag älskar verkligen att vara här. För varje gång jag kommer hit så känner jag mig hel och en enorm känsla av kärlek och välbehag sprider sig i min kropp. Ett inre lugn. Portugal, mitt andra hem. Vi kom hit i onsdags och vi har njutit av varenda sekund här och riktigt sugit i oss av den underbara atmosfären här. Lugnet. Som jag nämnde tidigare. Lugnet.
 
Jag ska flytta hit. En dag. Om några år. För jag kan inte se en framtid bosatt i Sverige. Det har jag aldrig gjort. Det finns många anledningar. Så en dag, en dag är jag här igen. Bosatt i antingen ett gammalt traditionellt Portugisiskt hus eller varför inte bara i en VW Van där man hela tiden kan byta vy efter tycke o känsla. Vem behöver ett hus egentligen? Home is wherever I am liksom :) Så länge det är varmt och skönt och man hänger med underbara människor och djur som man älskar så är ju livet fulländat?
 
Tänker mycket på min vovve Selma som är hemma hos mormor (min mamma) under tiden vi är i Portugal. Jag har aldrig varit borta från henne i mer än en natt tidigare och visst förstod jag att jag skulle sakna ihjäl mig efter min lilla tuttis men att jag skulle sakna henne så mycket att jag blir galen ibland och inte kan sluta tänka på henne vad jag än gör, det trodde jag inte. Tänker ofta på hur mycket hon skulle älska det här. Vilken livskvalité hon skulle ha här. Jag ser henne så tydligt framför mig i ren och skär lycka, så det spritter i kroppen på henne när hon springer bland klipporna och efter vattenbrynet där vågorna bryts. Jag känner henne så väl mitt lilla hjärta, jag vet att hon skulle älska det här. Hon är en riktig äventyrshund som älskar att utforska, klättra och hoppa men som aldrig lämnar matte eller husse utom synhåll och alltid kommer vid inkallning.
 
Nog om det.
 
Jag har ju haft en tävling här på bloggen och jag är säkra på att ni är jättenyfikna vilka två som vunnit ett varsit linne från Kan Dee Shop. Är så ledsen att behöva säga det men ni får hålla ut ett tag till... ;) Jag presenterar två vinnare nästa vecka och fram tills dess kan ni som inte ännu deltagit i tävlingen tävla HÄR. Stort lycka till och hoppas att ni inte allt för arga på mig.