HÅR, KORVSTROGANOFF OCH MÖTE
Hår, korvstroganoff och möte - En konstig blandning?
 
Har fått en del frågor om hur det går med mina dreads som jag gjorde själv hemma. Det gick inte ens två dagar innan jag tog bort dom. Vad är det för fel på mig? Men äsch, det är bara att inse att jag aldrig kommer att trivas i dreads hur mycket jag än älskar dreads. Jag har för lite hår, det blir inte bra. Punkt. Så nu mera ser det väl ut någonting så här. Nu lovar jag att inte skriva mer om hår, måste va skitråkigt.
 
Dags för middag! Idag har jag gjort korvstroganoff med ris med en mumsig sallad till. Sen blir det någon bra film med mina älsklingar i soffan.
 
Just ja! Glömde nästan bort! Vi var ju på andra sidan Sverige i går på möte för Kan Dee Shop och det gick jättebra. Allt har låtit toppen och inom snar framtid kommer Kan Dee Shop att bli 100ggr bättre med ett större och bredare utbud och med storlekar som aldrig behöver bli slutsålda :)
FRÅN IDÉSKISS TILL FÄRDIG TECKNING
Queens.

Nåt sånt här kan det alltså det se ut. Från idéskiss till klar teckning.
 
Har länge känt mig så otroligt inspirerad av Moder Natur, det djuriska, bohemiska, etniska och naturliga. Känt att jag hittat hem. Naturen, älskade natur. Vet ni hur mycket bra skit man kan hämta från den? Att bara gå ut i skogen och.. STÅ där. Mitt bland träden och bara stå och titta, blunda, andas in och känna lugnet.

Förresten skratta inte åt min hjort på skissbilden.
PRODUKTFOTOGRAFERING FÖR KAN DEE SHOP
Idag fick vi smyckesleverans ända från Nepal! Heeelt underbara handtillverkade etniska smycken som kommer att lanseras under nästa vecka på Kan Dee Shop! Jag är kär! Ringde min vän Josefin som jag skrivit om tidigare här i bloggen, och frågade om hon inte ville komma över och produktfota lite. Sagt och gjort. Förutom produktfotografering blev det även lite fina foton på smyckerna tillsammans ute i naturen. Hon är så jäkla duktig tycker jag! Se fler bilder av fotograferingen på Josefins blogg, klicka HÄR.