FALL ASLEEP

Fick ett litet ryck och möblerade om i sovrummet. Tyckte det blev så mysigt, lite tomt på väggarna kanske. Hur som helst så ska det bli en fröjd att gå och lägga sig ikväll. Renbäddat dessutom, oslagbar känsla :)
 
SPREAD YOUR WINGS AND FLY
 
Ikväll släpptes senaste teckningen Free Soul i dessa utföranden i min butik och jag måste bara få säga att jag älskart! Älskar färgerna ihop, formen och känslan den ger. Redan de första minutrarna efter lanseringen såldes de 5 första exemplaren, hur fantastiskt är inte det? Alltså hur ska jag kunna tacka er för all stöd och support? TACK ♥ Vill du också köpa Free Soul? Klicka HÄR.

Nu ska jag, som ett litet barn på självaste julafton, öppna mitt paket från Zinkvit. Förra veckan beställde jag nya pennor därifrån och alltid när jag får hem paket från Zinkvit så sätter inspirationen och skaparlusten igång som bara den. Så ikväll ska jag teckna på nått sketet mönster av något slag.
MISSA INTE!
 
www.kandeeshop.se

Igår när vi släppte vår fantastiska kampanj på Kan Dee Shop hade vi över 200 kunder online hela kvällen och det har bokstavligt talat regnat in beställningar och det verkar fortsätta lika vilt idag TACK alla fantastiska människor där ute som tycker så mycket om det jag gör, det värmer och betyder ALLT för mig.

Idag fortsätter vi med en helt ny kampanj! Välkomna!