KAN DEE SHOP HAR VÄXTVÄRK
Om ni bara visste hur kul det är att jobba på Kan Dee Shop just nu! Det är så mycket att göra och det ser ut som att 2013 kommer bli ett lysande år för oss. I dag har vi varit 4 personer som packat berg av ordrar, nya kollektionen som jag döpt till Native smygsläpptes igår (ni kan se en del av kollektionen HÄR) och den är nästan helt slutsåld idag vilket känns helt otroligt! Det känns som att jag prickat in helt rätt med influenserna av boho och ethnic. En stil som ligger mig mycket varmt om hjärtat när det kommer till mode. Att jag dessutom designat hela kollektionen själv känns bara ännu bättre! En annan stil som också alltid legat mig varmt om hjärtat är grunge, punk och street med mycket av attityd som krydda. Dessa två stilar är de jag kommer att satsa på det här året och som ni kommer att få se mycket av på Kan Dee Shop, både i form av egen design men också redan färdiga produkter som noggrant valts ut av mig för att passa in i vårt sortiment.
 
Bilden ovan är en liten tjuvtitt på några produkter som jag efter många veckors jobb av letande plockat in i sortimentet. Tröjor, sweatshirts och jumprar i olika utföranden. They are to die for! Riktigt läckra! Dessa lanseras förhoppningsvis på Kan Dee Shop så snart som möjligt. De ska plåtas och räknas först.

För er som undrar om Native kollektionen fylls på igen så är svaret självklart. Men tyvärr tar det några veckor eftersom vi måste beställa hem mer och sedan ska allt till tryckeriet. Däremot finns det några få exemplar kvar så har du inte hunit klicka hem dig ett än, så gör det redan nu :)
 
Glöm inte följa Kan Dee Shops utveckling på facebook och Instagram (kandeeshop) också. Uppdateras mycket mer där! Kram på er ♥
SOFIA

De ser riktigt snygga ut! :)

Nathalie B

Det på bilden ovan ser så lovande ut! Älskar verkligen den stilen du kör på och har i din shop, så många tummar upp från mig!

emzi

Så roligt att höra att det går så bra! :D

emma

De tröjor du har på bilden, har du ritat de motiven (om dom nu har några) ifall du ritat eller beställt tröjorna skulle vara intressant att veta. mest nog bara för att jag
r nyfiken :)

m

kommer motivet 'dreams' att finnas på andra tröjor än linnerna som finns nu?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress