SAMARBETE MED MARCO NOBRE
Work in progress.

Känner ni igen den till vänster? Om inte, klicka HÄR. Har fortsatt lite på den. Till höger har vi min och pojkvännens samarbete som vi håller på med. Sitter och funderar vilken teknik jag egentligen gillar mest. Den lite mer "slarviga" stilen till vänster eller den mer välarbetade och detaljerade stilen till höger. Jag kan nog inte välja. Och så är är man här igen. Grubblandes ._.
 
Förresten, har ni kikat in min pojkväns Instagram? @marconobre.
Han postar bilder på sin konst! Follow & support ♥

Min egna Instagram: @kandeeshop
7000
Work in progress.
 
Då har jag tagit fram pennorna för första gången på "riktigt" det här året och försökt undvika ångesten och rädslan att misslyckas. Det kommer att bli ett sammarbete mellan mig och min pojkvän och det känns tryggt att ha någon med mig. Vi får se hur slutresultatet blir. Mycket är trots allt kvar men jag tror att den kan bli bra :)
 
Förresten så har jag ändrat mig när det gäller att teckna på papper med mycket gräng i. BLÄ. Det är ju hundra gånger svårare?! Känner mig som nybörjare igen.
 
Sist men inte minst så har bloggen lyckats skaffa sig över 7000 följare nu. Gissa om jag fick en chock? Tycker det är jätteroligt! Tack! ♥
UTAN KONTROLL
 
Jag vill bara tacka er alla för er fantastiskt vackra läsning ni gav mig till förra inlägget. Verkligen tack! Jag har läst varenda kommentar och sugit åt mig av det ni sagt. Det har känns så himla skönt att få skriva. Alltså få ur mig. Ventilera lite. Och jag är så himla tacksam för att ni faktiskt skriver några rader till mig, känner sådan enorm värmer från er. Vill faktiskt krama er allihopa. För jag känner mig nog lite ensam, lite liten. Och då är det så himla skönt att se att ni faktiskt bryr er. Det är så fint ♥
 
Efter att jag läst era fina kommentarer och försökt ta lärdom av det jag läst, satte jag mig ner och skissade lite på en uppdaterad version av en Kan Dee Doll. En enkel skiss där jag inte kom längre för tvångstankarnatankarna och osäkerheten tog över. Blockerade min förmåga att få fram något alls. Jaha, nu då? Vad ska jag göra nu då? Tänker jag när jag skissat upp ögon, näsa, mun och ansiktskonturer. Vågar inte gå längre. Vågar inte bli missnöjd. Har glömt hur den fysiska anatomin ser ut i ansiktet. Glömt hur man skuggar. Har ett osäkert grepp om pennan. Handen darrar. Kan inte dra ett streck utan kontroll.
 
Men jag kämpar vidare.