HÖGTRYCK OCH TVÅ NYA JACKOR HAR LANSERATS
Jackor från Kan Dee Shop. 299 SEK och 349 SEK.

Herre min get vilket högtryck det är på Kan Dee Shop nu efter nylanseringen, det är så himla roligt att jobba nu så nu anar inte! Vi har packat massvis med ordar och har precis gjort en lista på nya inköp som kommer att göras nästa vecka. I går kom en lastbil med två helt underbara jackor, nämligen dessa! Jag bev kär vid första ögonkastet och så fort jag fick upp den ena (den till vänster) i butiken så såldes den nästan slut med detsamma. Om jag hade vetat att den skulle bli så poppis hade jag tagit hem extra mycket utav den. Nu finns det bara några enstaka kvar. Detta är naturligtvis angenäma problem och som sagt så kommer vi att beställa hem mer nästa vecka. (Det tråkiga är bara att det tar lite tid att få hem grejerna). Jackan till höger har jag nu precis lagt in i butiken och den här har minsann också fått otroligt bra feedback på speciellt Instagram. Så himla skojj! Båda två är grymt snygga att jag tror att jag måste lägga händerna på dom själv.
 
Vill också påminna er om att vi firar vårt 3 årsjubileum fram tills i morrn kl. 00.00. Efter det, avslutas alla erbjudanden och går tillbaks till ordinare priser igen, så passa på! :) Varmt välkomna till nya Kan Dee Shop ska ni vara!
Klara

Åh, underbara!

Anonym

Åh jag är så himla glad för din skull! Jag har följt din blogg och shop hur länge som helst och jag blir typ allvarligt stoltöver dig! Blir varm i hjärtat när jag ser hur bra de går för dig!

Svar: Men gulle du vad du är söt! massa kramar till dig!
Kan Dee - Artist & Designer

aliengirl ^w^

Det är riktigt snygga jackor! :D
Fast det är inte riktigt en sådan jacka jag är ute efter, men jag tycker dom är snygga iallafall. :)

Annika

hej! Jag undrar om du skulle kunna lägga upp vad det är för mått på jackorna. Jag vet att det står one size, men jag är väldigt tunn och vill inte betala för en jacka som sen kanske ser ut som ett tält på mig. Men jackorna var gudomligt fina så svara gärna så jag kan beställa så snart som möjligt! :) tack!

Svar: På den ena jackan finns mått i produktbeskrivningen. Den andra jackan ska vi ta mått på under veckan och lägga upp :)
Kan Dee - Artist & Designer

thea

beundrar dej så mycket Sandra. det är helt fantastiskt hur duktig du är på det du gör. älskar speciellt att du alltid har en tanke bakom det du gör, och det är så kul att handla från ett ställe som man VET värnar om miljön, de som gör plaggen, ALLT. det känns fantastiskt att som kund få vara en del av det!

jag undrar, kommer du att få in lite varmare jackor också? älskar stilen på dessa, verkligen, och skulle så gärna vilja ha båda två. men eftersom jag är en fattig student och redan har en snarlik, har jag inte råd att köpa dom. måste dock införskaffa en höstjacka/tunnare vinterjacka, så jag HOPPAS att du kan få tag på något sådant.

tack än en gång för allt bra du gör, fortsätt med det!

Kramar till dej!

Svar: Tack så himla mycket för dina fina ord, de värmer! :) Kramar
Kan Dee - Artist & Designer

Sandra

Fick hem mitt paket igår, tack så jättemycket för alla fina saker! :D Kram

Svar: Åh vad roligt att du blev så nöjd! :) Varmt välkommen tillbaka :)
Kan Dee - Artist & Designer

Anna

Åh snygga!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress