11 TIMMAR KVAR AV FIRANDET!
En liten hög av ordrar och en liten hög med följesedlar/fakturor på Kan Dee Shop.

Okej.. så de båda jackorna såldes helt slut på en kväll igår. Galet! Om jag ändå hade vetat att de skulle bli så poppis.. Men i morgon ska jag beställa hem mer och jag funderar på att ta emot förbeställningar på dom då mailen nästan svämmar över med frågor på när de kommer in igen. Kanske kan man ordna så att de som förbeställer får en present med på köpet, jag ska fundera ut något riktigt bra :) Skulle det vara något?
 
Högtrycket på Kan Dee Shop förstätter och flera produkter säljer slut med stormfart. I dag är det SISTA dagen som man kan handla av alla erbjudanden, också sista dagen i utlottningen om 3000 SEK i presentkort. I natt kl 00.00 återgår alla erbjudanden till ordinare priser igen. 11 timmar kvar!
Jakob Andersson

Hej! Allt bra med dig? :) Jag är otroligt nyfiken på ifall du kommer att tillverka/ta in några unisex plagg, ex. Tröjor, jeansvästar, jackor eller liknande med nitar? :)

Svar: Yes det är på ingång! :)
Kan Dee - Artist & Designer

Lone Ringseth

Hei! Jeg bestilte fra deg igår, gleder meg utrolig masse til pakken dumper ned i postkassen! Tusen takk, du er sykt flink, Sandra! :-)

Svar: Massa kramar till dig! :)
Kan Dee - Artist & Designer

linnea

Hej!
Jag är lite nyfiken på ungefär hur mycket du tjänar per linne som du säljer. Tex om man säljer ett linne för 299:-, hur mycket av dom pengarna blir över efter skatt och produktionskostnader osv? Du behöver ju inte svara exakt, men så man har ett litet humm om hur mycket som blir över iaf :p

Svar: Jag undrar varför du vill veta det? :)
Kan Dee - Artist & Designer

Jakob Andersson

Det ser jag VERKLIGEN i fram emot! Känns som att det inte finns någonstans att hitta just DET idag. :) Vad härligt att höra! Blir otroligt glad över att se att Kan Dee Shop fortfarande både levererar och att det går så fantastiskt bra för dig! :) Är otroligt spänd på vad som komma skall från din sida!

Svar: Vad go du är Jakob! Tusen tack, roligt att du kikar in lite här tycker jag. Ha nu en underbar söndagkväll! Kramar
Kan Dee - Artist & Designer

linnea

Svar:
Därför att jag håller på med en liten "kalkyl-skiss" för ett eget projekt och behöver en summa som jag kan utgå från... en någorlunda rimlig summa. Därför frågar jag :)

Svar: Okej, då förstår jag :) Tyvärr är det inga frågor jag kommer att svara på, som den tråkmåns jag är. Kram och lycka till.
Kan Dee - Artist & Designer

Dany

Tja !
Har tänkt att kommentera inlägget om när du pratade i radio tidigare men har alltid skjutit upp det. Men nu vet jag vad jag vill skriva.
Det känns otroligt skönt att du sticker ut ur mängden när det gäller alla andra stora bloggare. Nästan alla stora är från stockholm och alla talar och låter likadana, rikssvenska, lidingö dialekt och så. Du däremot pratar inte så. Du låter naturlig och jordnära och väldigt säker. Du börjar inte varannan mening med "eehm", "aa asså" "typ".

Så fort dom nämnde önskelåt tänkte jag på get free, men sen tänkte nej det måste finnas en massa musik hon lyssnar på. Så jag trodde du skulle välja någonting annat men vart glad att höra att det vart den :) satte den på repeat under en hel eftermiddag efter att du länkat den :).
Så med det intrycket man fått av dig under intervjun så finns det inga tvivel om att du kommer att ta över världen..

keep up the good mork!

Dany

kan du redigera Work/Mork stavfelet :P?
Tack i förhand

Svar: Vadå? vad menar du? Vart?
Kan Dee - Artist & Designer

Camilla

Hejsan!
Idag fick jag min beställning levererad - är grymt nöjd! :) Jag gillar verkligen modellen (och materialet!) på det kortare tencel linnet. Hoppas hoppas du kommer fortsätta med denna modell! kram Camilla

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress