VÄSKOR
 
Nu har Kan Dee Shop lanserat nya väskor. Åh de är så underbara! Passa på att köpa en väska i julklapp till någon du tycker om? Det finns bara ett fåtal ex av varje väska så det är först till kvarn som gäller. Jag kommer inte fylla på dom innan jul! Vilken är er favoritväska? Mina favoriter är Fray och alla Brandy.. Kan inte bestämma mig..
Julia

mina är lätt aya och nora ♥

aliengirl- art is my life

Alla väskorna ser väldigt snygga ut. :D
Tyvärr inte någon som jag är riktigt ute efter!

Josefine Svärd

den free spirit är ju hur snygg somn helst! Blir att önska sig den från kanske pojkvännen..

Art By Tina - Konst & Fashion

Den sista tyckte jag var lite väl mycket copy från spell-väskorna. Å andra sidan till ett betydligt mer vettigt pris. Jag förstår att du vill utvecklas och göra ditt varumärke större - men kan också känna att det kan skada dig som unik designer att ta in varor som så uppenbart är kopior...men det är ju bara vad jag tycker. Allt du själv skapar tycker jag är fantastisk, du är grym på det du gör - ditt unika hantverk är beundransvärt. Men ärligt, inte skulle du väl bli glad om du upptäckte att någon annan börjar kopiera det du skapat och sälja vidare?

Svar: Men den väskan du pratar om kom med i ett parti smycken jag köpte från ett nedlagt företag. Tjejen jag köpte smyckena av hade tillverkat väskan själv och jag fick tre stycken. Dumt om de bara ligger och dammar på hyllan eller till och med slängs? Jag förstår precis vad du menar och jag håller med. Tyvärr visste jag inget bättre än att sälja dom till ett riktigt bra pris till de som faktiskt tycker om den precis som den är. Det är ju ganska så mycket skillnader ändå på Spells väskor och på den väskan jag har. Nu är det sista exemplaret sålt. Skönt!
Kan Dee - Artist & Designer

Annster

Gillar Aya :)

Jessica

Aya och Chaya helt klart! Nästa gång du tar in något nytt i webshopen hoppas jag på att det är porslin med dina motiv på. Hade vart fantastiskt! :)

Art by Tina

Det tycker jag var en alldeles exemplarisk förklaring! ;) Heja dig och unik design.

Cassandra

Väldigt fina väskor, men ser du inget fel med att ta in billiga väskor från asien och sälja dem för löjligt mycket mer än de är värda? Jag slår vad om att man kan köpa alla dina väskor på ebay för ett betydligt mindre pris. Tycker du som designer inte borde sjunka till samma nivå som alla andra oseriösa blogg-designers. Känns väldigt tråkigt faktiskt, särskilt med tanke på vilken talang du har!

This Way

Älskar din blogg!!! :D

Lanja -+www.lanjas.com

FREE SPIRIT!! Gud min drömväska!!!!! ÅH vilket tur att jag kollade in din blogg!! :D

Nadja

Synd att alla free spirit väskorna är sålda! Passar på att säga att du är grymt duktig!!!

sofie

kommer "väska aya" tillbaka? Skulle så gärna vilja ha den nämligen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress