JAG MÅR INNERST INNE VÄLDIGT DÅLIGT

Instagram Photos - KANDEESHOP

Alltså jag måste bara få berätta för er varför jag inte bloggar så mycket just nu. Så att ni får en chans att förstå. Mitt liv är upp och ner. Jag mår innerst inne väldigt dåligt av att se min familj må dåligt. Det hänger ett stort, mörkt och åskigt moln över oss och jag tillsammans med familjen har många problem just nu som vi försöker lösa. Många tragiska saker har hänt och det är inga saker som man rycker på axlarna åt utan något som kommer att ta otroligt lång tid för oss alla att bearbeta. Jag försöker vara den som ser till att finnas där för alla men till slut blir det bara för mycket att hantera även för mig. Man går där med en mask som ska utstråla styrka, man ska visa sig stark och förnuftig. Men även den starkaste är svag.

Jag vill att ni ska veta att på grund av allt som händer i mitt liv just nu, så är jag förbaskat virrig och vimsig i kolan. Jag glömmer lätt saker och jag kan inte tänka riktigt klart. Jag har så mycket i huvudet att jag ibland glömmer vilken dag det är. Jag kan glömma vad jag håller på med för stunden. Jag försöker få allt att gå ihop hela tiden, jag försöker hålla lugnet och båda fötterna på jorden. Men det är tufft nu.

Samtidigt har jag en underbar liten valp på 10 veckor att ta hand om, det är ett stort ansvar och att jag är helt slut är ett faktum. Det tar mycket energi ifrån mig, men det ger också mycket energi tillbaka. Om inte ännu mer. Jag vill inte få det att låta som att allt är negativt. Selma är det bästa som har hänt mig och hon sprider så mycket kärlek. Jag älskar henne.

Men det känns lite som att allt händer samtidigt nu. Den ena 'olyckan' efter den andra (Om man bortser från att Selma kommit till familjen och att min syster och hennes son flyttat hem till Sverige igen). I dag var jag med om en mindre bilolycka. Vi är alla okej, men bilarna fick sig några repor som jag nu kommer att få stå för. Liksom YES. Precis vad jag behöver nu. OCKSÅ. Jag har uppenbarligen alldeles för mycket i huvudet för att ens köra bil. Däremot är jag otroligt tacksam att inte värre skador skedde. Bilar finns det gott om, men det gör det inte utav oss.

Bara så att ni vet lite. Puss på er
VÅR, SOMMAR OCH VÄRME PÅ KAN DEE SHOP!

Jag jobbar ju på en helt ny design till Kan Dee Shop just nu men arbetet har fått hamna lite åt sidan då jag haft viktigare saker att prioritera. Innan den helt nya designen kommer upp så fräshade jag ändå upp den befintliga lite. Älskar de glada färgerna och Joanna Johansson gör sig verkligen perfekt som modell för KDS!

Vad tycker ni? Blev det inte väldigt vårigt? :)