LAGERRENSNING PÅ KAN DEE SHOP!
 
NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR ÅRETS STÖRSTALAGERRENSNING! I dag 31 juli kl. 16:00 släpps den stora lagerrensningen på Kan Dee Shop med upp till 70% rabatt på utvalda produkter. Passa på att fynda vårens och sommarens sista lager! OBS’! Det finns endast ett fåtal storlekar kvar av vissa produkter och det är först till kvarn som gäller. Av tidigare erfarenheter vet vi att det blir ett enormt tryck vid såna här tillfällen, så ett hett tips är att vara snabb! Lagerrensningen gäller t.o.m söndag den 5 augusti och så länge lagret räcker. Byte och återköp gäller EJ vid REA.
EN ROLIG NYHET
 
I dag är det sista dagen som ni kan handla med 10% rabatt på hela sortimentet på Kan Dee Shop, så passa på :) Ange koden 10procentrabatt när du kommer till kassan.
 
Har en jätterolig nyhet att berätta för er, men än tänker jag hålla lite på det. Vad tror ni att det kan vara?
10% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET!
Det är äntligen löning och det ska firas med 10% rabatt på hela sortimentet på Kan Dee Shop! Håller ni inte med? :) Ange koden: 10procentrabatt när du kommer till kassan. Gäller ej rea varor och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller t.o.m måndag.

Bild: Joanna Johansson (duochjag.devote.se) i bamboo linne Flower Cross 299kr.