ATT GÅ VIDARE I LIVET
Det kommer kännas så dumt att blogga som om ingenting har hänt i fortsättningen. Men jag måste försöka resa mig upp nu och gå vidare fastän det gör så ont att vara levande just nu. Fastän tankarna snurrar om och om igen i huvudet och fastän tomheten inte går att fylla med mer än sorg och oro. Men trots allt ont som hänt så känner jag mig på något konstigt sätt starkare än någonsin, som att ingenting kan såra mig mer än det här. Så ni får gärna hata mig hur mycket ni vill, skriva hur dumma kommentarer ni än vill, bara för att det sista jag ville just då var att få något mer negativt kastat på mig. Allt slår tillbaka som om jag vore gjord av stål nu. Kanske ligger det en sanning i att allt ont för något gott med sig?

Det här är utan tvekan bland det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv, så snälla ni. Försök respektera att jag är väldigt ledsen just nu. Jag kräver inte att ni ska göra någonting. Bara att försöka förstå att jag är ledsen. Bara att försöka förstå att vilken människa som helst faktiskt kan vara ledsen. Väldigt ledsen. Jag ska inte behöva lämna ut hela mitt liv på bloggen bara för att jag driver en stor blogg. Det borde räcka för vem som helst att kort och gott säga att man är ledsen, för att den som läser/hör det ska vilja ge sitt stöd. Så fungerar iallafall jag och resten av majoriteten och det är ju en jäkla tur det.

När någon är ledsen och uppgiven är stöd det viktigaste man kan få av andra. Inget annat. Och det har jag fått och är så tacksam för. Så till er vill jag verkligen säga tack och ge er en kram. Ni som mailat, skrivit, sms:at.. Ni som givit cyberkramar, stöttande ord och delat med er av egna erfarenheter när allt varit svårt. Det betyder så mycket för mig att se vilket fantastiskt stöd ni är och veta att ni finns där.

Nu ska jag försöka gå vidare i livet och ta lärdom av allt som händer runt omkring mig. Sprid kärlek och var rädda om varandra, det är mitt enda budskap ut till världen just nu.
maria

<3

Tofauti

Tiden läker alla sår, så samt som sagt. Det är okej att vara ledsen. Det är okej att lägga undan bloggen för bara någon dag och umgås med en fin vän som ger goda kramar. Gråt ut, och håll inte inne skiten. Livet blir bättre, Du är så bra. Tänk positivt. Kram

mikaela

Kloka ord, fran en klok tjej. <3

jawna

Sänder en tanke till dig, hoppas att det kan kännas lite lättare i hjärtat snart. Kramar

Natalie M

kramar om

Maria A

Glöm inte att du är en stark, vacker och intelligent kvinna! Vad det än är som du går igenom kommer du att klara det, försöka att bara tänka på positiva saker och försök att stänga ute det negativa.

Kram!!

Diana

<3

Stina

Hoppas du mår bättre snart, men kommer du någonsin berätta vad som hänt i bloggen? Skickar dig kärlek <3

KRAM

Nellie

Jag vet ju då såklart inte vad som har hänt, men det verkar extremt jobbigt. Och jag ska inte heller veta vad som har hänt, det ska stanna hos dig och de det berör, precis som det har nu.

De som säger annat, eller säger negativa saker är bara dumma i huvudet rent ut sagt.

Åsa-Mitt i en vårdnadstvist

Det som inte dödar dig gör dig gör dig starkare sägs det.

Ligger en del sanning i det, även om det inte känns så just när man är på botten.

Alla går vi igenom kriser i livet, större eller mindre, då måste man försöka tänka framåt och bara tänka att "Även det här går över"

Lycka till med vad det än är som trycker dig!

Kärlek <3

Gwennifer

Beklagar stort angående det som har hänt dig, jag hoppas att du förr eller senare kommer att kunna över det och må bra även om du kanske har svårt för att tänka dig det. De flesta av dina läsare menar trots allt inget illa, även om det ibland kan komma kommentarer som du uppfattar som elaka och oigenomtänkta.

Ta den tid du behöver för att bearbeta sorgen, hoppas att du kommer att må bättre snart.

ofeliaströmberg

Var stark tjejen! Kram

lillage

man behöver inte ens en anledning. alla får vara ledsna. alla har sina egna tragedier. du är grym och vi älskar dig för din konst och din personlighet! bry dig aldrig om idioter! :) stor kram!!!

tilda

många stenhårda stöttande varma mysiga kramar <3 hoppas att du går stärkt ur det här och att du vet att dina läsare alltid står bakom dig!

wilma

som jag skrev tidigare be strong kåmpis <3

CORNELIS SILLANPÄÄ ▲

Keep on fighting! ♥

Lisa

<3

Julia

Helt rätt! hoppas att allting blir bättre! :) hatar att folk ska tracka en när man endå mår som sämst! usch hur tänker vissa ibland, om alla bara skulle tänka lite mera så skulle det inte behöva vara så. Ät mycket choklad så blir du glad! :) <3 hihi ^^ Stor styrkekram till dig :)

Leila

Mycket kärlek till dig !!

louise

Jag förstår nog hur ledsen du måste känna dig.

Kramar till dig! <3

Malin

Stay strong.

Moa

Vet hur det känns att vara så ledsen :/

Men kämpa! Jag vet att du klarar det!

Kram♥

Isabell

<3

A Rock'n'Roll Lifestyle

Många kramar

Sandra

Du är otrolig!! Du är stark!! Kämpa vidare!!

Petronella

Du är en stark tjej, och kommer att klara av det som har hänt vad det nu än är. Ser upp till dig, hoppas det känns bättre snart & att dina fina vänner stöttar dig. Kram <3

alexandra

Jag kommenterar aldrig personligt här, men tänkte bara säga: ta inte åt dig, du är en så sjukt.. stark? Awesome? person, och du kommer ta dig igenom det här finemang.

Tillsammans med dina beundrare som ser upp till dig för det du skapat och den du är, och såklart dina nära och kära.

Dena

Väldigt starkt skrivet, fortsätt så! Det är okej att känna, känslor är trots allt bara mänskligt.

Kärlek och respekt.

LIA STRÖMBERG

styrkekramar <3

Majs

Leone

Vet inte vad som har hänt men hoppas att du blir att må bättre snart. Du förtjänar verkligen att vara lycklig, massa kramar till dig <3

erika

Jag hoppas du orkar med sorgen och att vara ledsen. Stay strong girl! Vill visa att jag bryr mig! <3

Helena Milton

Jag håller verkligen med dig. Det RÄCKER att du säger att du är ledsen. Resten är bara ren och skär nyfikenhet från andra. Bryr man sig genuint om någon behöver man inte veta orsaken till varför denna någon är ledsen. Jag tänker på dig och skickar världens största och varmaste KRAM till dig!!!

Ylva

Hejsan Sandra!

Som jag förstår är du inne i en jobbig period i ditt liv. Vill bara säga att du inte är ensam hur ont det än gör. Jag vet inte vad som har hänt och jag säger inte att du bör berätta för någon som inte bör veta.

För några månader sedan gick min lillasyster bästa vän , min lillebrors vän och min vän bort i cancer. Hon vart endast 16 år gammal. Då undrar man om det ens finns någon rättvisa i detta liv? Efter allt vi har gått igenom även innan. Fan vad ont det kan göra. Fan vad ont det gör hela tiden. Första tiden är chock, sedan börjar bearbetningen och den forsätter långt in.Jag hoppas du har folk som kan ta hand om dig och att du kan ta hand om dig själv, vad som nu än har hänt.Ha det fint. Pussar & kramar

Julia Hillgren

Klart vi förstår om du är ledsen. Lite nyfiken blir man men jag respekterar att du inte vill skriva ut det och förstår helt varför och tycker att du Inte ska göra det heller med tanke på att du har en stor blogg. Du har rätt att skriva vad du vill och du behöver inte avslöja något för våran skull. Jag vill bara berätta att min familj genomgår en tuff tid vi också, och att jag förstår hur det är att känna sig ensam och helt nere. Jag har inte så stor blogg, mest bekanta som läser den, så jag har faktiskt skrivit ut vad som hänt med min syster, om det skulle intressera dig. Hoppas du känner dig bättre snart och du ska veta att jag alltid kommer stötta min största idol <3

Jossan

Du har mitt stöd, du är stark. älskar din konst!

Mathilda

Vad det än är som har hänt så är det du som ska välja vad du vill dela med dig av på bloggen och inte. Det ska läsarna respektera. Jag vet att du kommer klara detta, vad det än är, och att tomheten, oron och sorgen en dag kommer kännas lite lättare. Om det är något jag har lärt mig de senaste åren så är det detta. Vi är starkare än vad vi själva tror och låt dig själv vara ledsen, var så ledsen du bara orkar. För det kommer kännas lite lättare en dag. Kanske inte imorgon, kanske inte i övermorgon, men en dag!

Hannah

Beklagar det som inträffat och sänder en tanke. Vi alla måste någon gång uppleva motgångar och hemska, hemska saker. Som tur är reser man sig tillslut som en något starkare människa.Ta hand om dig, och ta den tid du behöver att vara ledsen. Släpp ut det.Kram

Annelie

<3

Annelie

<3

emilia

åh jag blir så arg när folk inte kan respektera. det är inte meningen att femtusen ska vara inuti dig och veta allt. bearbeta tråkigheterna med dig själv, din familj och dom du litar på. för oss läsare får du bli en förebild och visa oss hur stark du är som tar dig upp igen. jag vill ge dig några styrkekramar. dom hjälper.

Stéphanie

Jag vet vad du menar att man känner sig starkare. Det blev jag efter att jag förlorat min mamma. Jag kände mig som stålkvinnan!

Och allt kommer lösa sig. Du är en stark person och ta en dag i taget.

Tycker det är starkt av dig att klara av företaget också!

Tyvärr är livet inte alltid en dans på rosor....det kan vara en riktig bitch. Men man överlever. Och man kommer igen.

Styrkekramar!

Mikaela

Jag vet inte varför du är ledsen men jag förstår vad du går igenom. För en vecka sen förlorade jag en av dem som stått mig allra närmast i hela mitt liv. Jag förstår hur det känns att vara ledsen och inte vilja vara social och berätta för alla. Jag förstår hur det känns att inte vilja skrika ut till världen varför man känner som man känner men att de ändå ska förstå att man behöver stödet. Kom ihåg att det är okej att vara ledsen, det är okej att gråta och det är okej att vara svag. Man måste inte alltid vara stark. Smärtan kommer försvinna, tillslut. Prata om du vill, var tyst om du vill men kom ihåg att oftast känns det bättre om man i alla fall pratar med någon. Jag som person håller gärna mina känslor för mig själv så jag skrev ner alla mina tankar i stället och la det i ett kuvert som jag klistrade igen och la undan. Dessutom känner jag stödet från människor runt omkring mig. Kom ihåg att även om du inte vill prata med dom så låt dom visa att dom finns för dej, det känns skönt bara att veta. Låt det ta tid, stressa inte igenom sorgen men glöm inte att fortsätta leva. Jag känner dig inte, vet inte hur du är som person, men jag vet hur det känns att vara ledsen. Hoppas det känns bättre snart, om inte snart så kommer det kännas bättre när du är redo för det! <3

Emmy

Var stark sandra, vi tänker på dig!

Kortis

Vi bryr oss om dig, du är inte mer än människa. Ta din tid. Vi väntar på dig! Kram och allt det där

tove

Sara

Man får vara ledsen, och man behöver vara ledsen. Det är det som skiljer oss från maskiner. Och det är ingenting man behöver dela med sig av till okända bloggläsare! Men jag hoppas du mår bättre snart och skickar en kram!

sara

Stor kram till dig!

Tina

Alla har rätt att vara ledsen ibland, många styrkekramar till dig vackra människa ! hoppas att allt blir bättre snart

Jennifer

Vad som än hänt hoppas jag det blir bättre, förstår att du inte vill hänga ut hela ditt liv här i bloggen. Hoppas du hämtar dig snabbt iallafall <3 Tusen kramar

Henro

En varm tanke till dig <3

Henro

En varm tanke till dig <3

Virvelvindsflickan

You go, giiiirl! Håll huvudet högt.Fin bild, dessutom.

Karin

Du klarar dig igenom det här. Min närmsta vän förlorade båda sina föräldrar inom loppet av två år. Hennes pappa när hon var 15 och hennes mamma när hon var 16. Som nära vän har jag själv fått bearbeta den sorgen, inom mig själv och med henne. Du klarar detta. Var stark, måla, prata med folk, tänk på det fina du har och du klarar det! De finns såklart elaka och såna som inte förstår, men hoppas att du vilar upp dig och inte känner press från bloggen. Vi läsare finns här och stöttar! Du är inte mer än människa.

Sanna

det låter fruktansvärt att du är så ledsen. jag hoppas att var som än har hänt att du finner stöd och styrka igen.

Elin

What doesnt kill you makes you stronger! <3

emma

Jag förstår dig! Jag fick reda på någon hemskt idag och jag känner mig helt tom. Men jag är glad att läsa att du känner dig stark. Fortsätt så!

Annster

Stor kram!

masshe

bra där <3

a story from the real

Fuck the haters.

Vad det än är så hoppas jag det snart blir bättre.

Av egna erfarenheter så; prata med någon som kan förstå. Det speedar upp läkandet. Vän, präst, psykolog, anteckningsblocket, skissblocket, whatever. Tystnaden är ens enda fiende vid såna situationer.Puss, kram och kärlek.

Tessan - KREATiV text I foto I design

Jag beklagar sorgen. Tid och att inte vara rädd för att vara ledsen då och då tror jag är det bästa. Sen är det bara att bita ihop, sätta ned huvudet och gå vidare. Möta morgondagen med ett litet leende och kanske en tår då och då.Och försök att ignorera alla idioter. Man mår bättre så. ;)För övrigt en jättefin bild!

Lina

Kärlek till DEJ!

Anonym

kramar till dig!

Sara

Jag beklagar att något tråkigt har hänt dig, men jag tror också att du gör alla dina läsare och fans gott genom att berätta vad som faktiskt hänt. Ju mer du skriver om detta måste du ju förstå att folk undrar vad som hänt. Dina läsare BRYR sig ju om dig! Genom att inte säga ett ord om vad som faktiskt hänt utan bara upprepa HUR hemskt det är, gör en bara rätt irriterad...om du förstår vad jag menar. Försök förstå. Hoppas du mår bättre snart. Kram

SHORTY

be strong, u can make it <3<3<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress