SYMPATISK MÄNNISKA
Nästa gång, skriv bara att du tar bloggpaus av personliga skäl. Skriv inte "det är något jättehemskt som jag kommer få bearbeta resten av mitt liv" osv osv. Det är som om du verkligen vill att alla ska bli nyfikna. Jag förstår att det inte var din mening men när du har så mycket läsare så får du tänka på att lite grann är det så att har man sagt A får man säga B. Självklart kan du säga att du tar en bloggpaus utan att säga varför men du behöver ju inte måla upp det sådär.

WTF! Jag finner inga ord.
Tess

Men herregud! Orka liksom! Folk skulle reagera likadant om man tog en bloggpaus UTAN att skriva anledningen! Genom att skriva att man går igenom något jobbigt så kanske folk förstår och inte tjatar om vad det är...

Bara DU vet vad du behöver göra Sandra! Hur alla andra skulle göra får stå för dem!

Vad det nu än är som tär på dig just nu så vill jag bra säga, utan att du ska få MER att tänka på, att du kanske borde åka till en läkare och göra en komplett hälsokoll?! Kanske är allvarligare än bara dålig kondis..hjärta och lungor påverkar mycket..Ha det bäst och ta hand om dig!

Saaera [Fotografering]

Vilken idiot!

Monia

det finns då fan folk till allt :s

Linda

Alltså, det känns som en vanlig grej detta... Folk skriver A men aldrig B.. Bara för att man ska bli nyfiken. Det är så överallt! I bloggvärlden, på fb! Jag blir tokig snart..

louise

WTF säger jag med. Du får väl för fan skriva hur du känner dig i din blogg om du vill! ;)Hoppas du mår lite bättre efter det som du skrev igår, du är stark tjejen, står på dig fast kanske vissa skriver dumt & fånigt till dig. Jag skulle bara bryta ihop(har hänt jämt, därför jag tvekar fortfarande på att blogga & har bytt blogg hela tiden).

Stora kramar till dig. <3

sara

idiot till kommenterare. ÅÅHH. blir så upprörd.

Tänker på dig och skickar massa cyberhugs <3

emma

haha, patetiskt!

det är ju din blogg, därför är det också du som bestämmer vad du vill skriva!:)

Alina Liljeäng

Sikken sjuk människa som skrivit någo sånt, hur stor blogg man än har såär det fortfarande ens egen blogg. Vad som än har hänt hoppas jag att det blir bättre, att du mår bättre snart.

RonjaZorina

wtf..? Du skriver väl precis vad du vill!?

Sen kanske det hjälper oss förstå vidden av det hela också - så du förhoppningsvis slipper gnäll om att du inte bloggar, för "hade det vart nåt allvarligt hade du skrivit det"..Bloggläsare är fan aldrig nöjda...

Lydia

Haha! Människor som tror att de styr bloggare/bloggvärden borde ta sig en lång funderare. Gör som du vill tycker jag: du rockar! ;)

Linnéa [DANS&FOTO]

Du behöver absolut inte berätta om du inte vill, men det är nog många som kommer tjata på dig nu eftersom att du gjort väldigt många nyfikna!

almiiz

hatar såna där jädra besserwissers...hoppas du mår bättre snart!

alexandra

vilken fjantig människa som kommenterade det där!

TECKNING & FOTO

SKIT I IDIOTEN Sandra, herregud... Vissa har fan inget liv. Sådana finns bland varje bloggs läsare. De är avundsjuka svin som inte har något bättre för sig. Just denna person verkar då blitt väldigt arg för något DU INTE VILL BERÄTTA, men som denna person gärna vill veta, väldigt gärna verkar det som... Usch

Lisbom

Herregud... vissa fattar kanske inte att det även bakom denna blogg är en människa. Du har ingen som helst skyldighet att förklara dig. Hoppas allt blir bättre!Kram

E M M A

Herrejävlar. Ingen sympati so ever. Fan vad elakt. Må bättre Kan Dee!

Anonym

Bortsett från delen om att "har man sagt A måste man säga B" så håller jag faktiskt med Edith en del.

Hanna

Jag tycker bara synd om dig Sandra

Emma Ejdestig

Vissa lever sitt liv på att såra andra människor.. De är oftast dom som i slutändan mår allra sämst...

hoppas det ordnar sig för dig! :)

Tess

Förlåt men jag kan inte annat än att hålla med personen som skrev så. Jag tror all mer eller mindre blev sjukt nyfikna på vad som hänt, något som kunde undvikits om du inte skrivit på det sättet du gjorde.

Matilda

Störd människa! ;s

Lilli

Jag tycker det var precis lagom att skriva för att förklara för alla att du verkligen har en anledning att ta en paus, utan att gå in på det för personligt.

Hoppas att allt ordnar sig till bästa möjliga under omständigheterna, vad de nu är!

Anonym

personen har helt rätt!

klara

men...... hur orkar människor störa sig på ALLTING hela tiden. Det är väl upp till dig hur fan du vill skriva dina inlägg eftersom att det är DIN blogg! Antingen läser man din blogg ( som jag ) och uppskattar allting du gör för oss teckna-intresserade människor! Men om man ska hålla på att störa sig på saker tycker jag att man kan hålla det för sig själv och gå hem och lägga sig. Jag älskar både dig och din blogg och du är en sådan stor inspiration. Du är en medmänniska precis som alla andra, men folk verkar tro att bara för att du styr en blogg så kan man hålla på hur som helst. Nej, säger jag bara. Keep on doing what you're doing cause you're doing it perfectly.

Lovisa Berglind

En sådan människa har verkligen tappat förståndet.

Virvelvindsflickan

Herregud! Respektlöst.

Du väljer ju det själv!

Ida

Jag tycker tvärtom.

Vi har fått veta varför du tagit bloggpaus, annars hade det vart fler frågetecken. Man behöver inte alls säga exakt vad det är som hänt. Absolut inte. Det är isåfall något som du ska berätta för oss för att du känner dig redo för det, inte för att dina läsare tvingar ur dig det.

Det är tråkigt, det tycker jag med, för gillar verkligen att kika in här, får sån grym inspo-kick.

Kliar alltid lite extra i fingrarna när man klickar sig in hit!

Hoppas allt blir bättre, ta hand om dig!

Och låt inte andra dra ner dig.

Puss&Kram!

SiistersofSthlm

Allt bra hjärtat? ♥

Rebecca (Arianna&Rebecca)

Skit fin blogg!

marina

Det finns då verkligen otroliga människor här i världen! Usch säger jag..

Åsa-Mitt i en vårdnadstvist

Vadå? Får man inte ha ett privatliv för att man är storbloggare?

Jävla idiot! Skit i den personen, och all styrka till dig i vad det än är du går igenom just nu.

Purjo

Ta den tid du behöver. Jag ser fram emot när du kommer tillbaka och hoppas att du kan bearbeta det mesta, vad det än skulle vara.Anonym

detta inlägg var ju väldigt professionellt...

Jeanetten

Jag håller faktiskt med det, man blir fruktansvärt nyfiken när du målar upp det så. Det är bättre att utelämna då, för annars komemr folk aldrig ge upp och fortsätta tjata för att de vill veta.

Cornelia

Fin blogg du har sötis <3 !Kolla gärna in min blogg och komementera jätte gärna <3 !Kram på dig från mig <33

David

Bra skrivet! :)

Julia

ehh?? Du bestämmer ju precis vad du själv vill skriva i din blogg!!

Filippa

Haha, vilket svin.

hannah

tycker lite samma sak. man ska inte avslöja så mkt om man inte tänker berätta det senare!

Anonym

Man ska välja vad och vilka man ska lägga sin energi på, livet är för kort för att bry sej om onödiga saker. Måste vara sjukt svårt, men bry dej inte om sånna kommentarer :) Ta absolut inte åt dej. Det är din blogg och du skriver precis vad du vill, gillar man det inte behöver man inte läsa. Hoppas du mår bättre snart. Tack för en riktigt bra inspirations blogg.

Anonym

Det är ju kinda sant hödudu

Anonym

är du förvånad? jag tror nog att du vet hur du skrev, så jag håller med "Sympatiska människan" så som många andra läsare. Jag förstår inte ens varför du måst berätta sånt på din blogg? Ingen bryr sig på allvar(sorry)

Amanda

Hej kan dee jag följer din blogg för jag tycker att du är bra och att du ritar bra och jag trode att du var 15 år för att du ser så bra ut!:D

Ha en bra kväll!;P

I S A - Foto, Stil & Vardag

Ibland funderar man på hur folk tänker...

Hoppas du mår bättre snart, stor styrkekram till dig!

ebba- en blogg om allt!

FIN BLOGG FINA BILDER SÖT DU ÄR! kolla jätte gärna in min blogg och kommentera om du vill!! :) <3

Joséphine

Fan vad konstigt!

Liza Bengtsson

Alltså du är så sjukt duktig på det du gör, helt otroligt!

Layla

O.O Kommenterade någon så :O Men jisses vilka människor det finns, idioter!

Tilda

Se till alla andra fantastiska och stöttande kommentarer! Ödsla inte tid på det oviktiga! Ta till dig av orden som faktiskt gör gott, och det är så många!!

Oscar H

Jag tycker att det är ens eget val hur mycket man ska skriva på sin egen blogg.Hennes blogg hennes val, ge stöd istället. Älskar dina kläder och kunskaper Sandra!! <3

Sofie

Snacka om att vilja vet allt om dig.. Alla har ju faktiskt grejer som de inte vill snacka om men vem som helst. Kan ju ändå vara skönt att skriva av sig även fast man inte berättar allt. Förstår att folk blir nyfikna men om folk ite känner dig personligen så tycker inte jag de borde kräva rätten att få veta de som är jobbigt. Inte ens personer som känner dig kan kräva de tycker jag. Man berättar själv vad och hur mycket man vill säga och till vem. Hoppas du mår bättre snart du..

flaffy

FRÅGESTUND på min blogg,

check it out ;)http://www.nattstad.se/Flaffy?id=2419183Luucy

Riktigt onödig kommentar

Ebba

Usch det gör ont att bara höra att någon människa kan skriva något sådant...hur som helst har en fråga tills du mår bättre, hur kom du på bloggnamnet kandee? Hoppas du mår bättre snart. Kram

Pernilla

Jättefin blogg!

Kika in på min och min kompis blogg, släng gärna in en kommentar! Ha det bra, kram! :)

Malin

Vad respektlöst,du väljer

ju såklart själv vad du vill

dela med dej av på din blogg.

Hoppas du känner dej bättre snart. :)

S A R A

till er som skriver att dom håller med personen som skrev detdär, förmodligen hade ni väl blivit mer nyfikna om hon bara skrev " bloggpaus " typ? herregud, hennes blogg låt henne skriva vad hon vill, man förstår ju mer varför hon tar bloggpaus när hon skriver så än ifall hon bara skulle skriva bloggpaus typ.

Kaleido

Jag fick inget större behov av att pressa dig på information, tyckte att din förklaring räckte bra. Folk måste förstå att det finns en del som är privat.

wtf_ftw

Du förstör ditt eget märke genom att söka sympati och "styrke kramar" över din så kallade konstblogg.

krama en vän och låt detta vara utom allmän skådan.

Jennelie

Asså gud, vilken människa. :oLite of topic, men i julas så fick jag den där tröjan från dig där det står Save the animals i runskrift! Hade önskat mig den i T-shirt, och så fick jag den. Är riktigt nöjd. Du är otroligt duktig på att rita!Kram

MELINDA

asså jag förstår om folk blir nyfikna men man behöver ju inte va så jävla okänslig som vissa är :o

Nathalie B

Självklart ska alla som håller med vara anonyma, så patetiskt, kan ni inte stå för vilka ni är? Det är ju sjukt vad människor ska ha kommentarer om allting, det är ju din blogg och du bestämmer själv hur du vill skriva saker och ting.. Hoppas du mår bättre snart! Kram!

Elin [ n e v n a r i e n ]

Till er som förstår personen som skrivit såhär:

Vem är det mest synd om? Ni som blir nyfikna och inte får veta, eller Sandra som råkat ut för något (uppenbarligen) förfärligt?!

Silikonbitch

Den där personen har faktiskt rätt. Om du säger A, men inte B, kommer ditt nästa, liknande inlägg inte tas lika mycket på allvar.

Helt ärligt: skriver du sådant bara för att göra läsarna nyfikna och dra dem tätare till din blogg?

Silikonbitch

Förresten, till närmare 80% av alla som kommenterade, varför är den sympatiska människan ett svin? Bara för att han/hon uttryckte sin åsikt artigt? Ibland resonerar ni märkligare än vissa fjortisar..

cicci

men herre gud! vilka idioter det finns, elaka människa. Älskar din konst BTW :)

Edith

Jag förstår inte riktigt varför det är så idiotiskt skrivet. Det var jag som skrev det där, och helt allvarligt så hade jag inte min egen nyfikenhet som baktanke utan jag vet hur det är när man skriver sådär.Målar man upp värsta scenariot om att "Guuud vet ni, något riktigt hemskt har hänt. Men jag kan inte säga vad" då blir det ju bara jobbigt. Vill man inte prata om det så blir det jobbigt. För folk kommer att komma med en massa "Men vad är det som hänt?" "säg" osv. Det är i alla fall MIN erfarenhet.Jag ville därför dela med mig av det och tipsa om att det inte är så smart att göra så när man har så mycket läsare. Mår man riktigt dåligt kanske man ska låta bli att göra det till en stor offentlig grej. Sen får du självklart göra precis som du vill. Hur du än tolkar det så var det tänkt som ett tips. Jag trodde du var något mer mogen så att du hade kunnat ta det till dig/skita i det istället för att lägga upp det på din blogg så att jag nu får massa hatkommentarer.Jag får kommentarer som "Hur kan du säga det din jävla idiot. Du är fan dum i huvet" Men hur taskigt är det inte att skriva så? Jag har i alla fall inte sagt något elakt, bara kommit med min åsikt och ett råd. Skärp er! Jag tycker Kandee är skitcool och gör jättesnygga teckningar och kläder och har absolut inget emot att hon inte vill skriva ut varför hon mår dåligt! Jag ville bara säga vad jag tyckte och kanske hjälpa henne lite till nästa gång...Och jag är inte anonym. Jag står för att jag skrev så. Till skillnad från alla "anonyma" som skriver att jag är värsta aset. Är inte det mer patetiskt? Åsikter är en sak, hatkommentarer någon helt annan.

Edith

Jag förstår inte riktigt varför det är så idiotiskt skrivet. Det var jag som skrev det där, och helt allvarligt så hade jag inte min egen nyfikenhet som baktanke utan jag vet hur det är när man skriver sådär.Målar man upp värsta scenariot om att "Guuud vet ni, något riktigt hemskt har hänt. Men jag kan inte säga vad" då blir det ju bara jobbigt. Vill man inte prata om det så blir det jobbigt. För folk kommer att komma med en massa "Men vad är det som hänt?" "säg" osv. Det är i alla fall MIN erfarenhet.Jag ville därför dela med mig av det och tipsa om att det inte är så smart att göra så när man har så mycket läsare. Mår man riktigt dåligt kanske man ska låta bli att göra det till en stor offentlig grej. Sen får du självklart göra precis som du vill. Hur du än tolkar det så var det tänkt som ett tips. Jag trodde du var något mer mogen så att du hade kunnat ta det till dig/skita i det istället för att lägga upp det på din blogg så att jag nu får massa hatkommentarer.Jag får kommentarer som "Hur kan du säga det din jävla idiot. Du är fan dum i huvet" Men hur taskigt är det inte att skriva så? Jag har i alla fall inte sagt något elakt, bara kommit med min åsikt och ett råd. Skärp er! Jag tycker Kandee är skitcool och gör jättesnygga teckningar och kläder och har absolut inget emot att hon inte vill skriva ut varför hon mår dåligt! Jag ville bara säga vad jag tyckte och kanske hjälpa henne lite till nästa gång...Och jag är inte anonym. Jag står för att jag skrev så. Till skillnad från alla "anonyma" som skriver att jag är värsta aset. Är inte det mer patetiskt? Åsikter är en sak, hatkommentarer någon helt annan.

Bunny

Nejmen herregud, det finns verkligen människor till allt.. Vad för sorts människa skriver något sådant?

edith

Okej, du väljer att tolka det som att jag tycker att du måste skriva ut varför du är ledsen? Det är INTE det jag menar. Jag bryr mig inte om varför du är ledsen. Det faktum att du ÄR ledsen tycker jag bara är jättetråkigt och hoppas att du mår bättre snart.Jag ville inte få dig att må sämre och min kommentar är inte på något sätt kränkande eller otrevlig. Jag har dessutom många som håller med mig. Många stora bloggare får dagligen hatkommentarer med riktigt elakt innehåll. Du reagerar som om jag är en av dem som skriver sånt. Min kommentar var inte elak eller okänslig så kan du lugna ner dig?Artigt och lugnt rådde jag dig bara om att kanske tona ner måttet på det du skriver till nästa gång. OM du inte vill ha en massa "ååå vad har hänt" och kanske till och med oroliga läsare. Läser man att något "helt fruktansvärt" har hänt, och samtidigt har dig som sin största idol kanske man blir väldigt orolig när man inte får veta vad som hänt. Det var ett TIPS på att inte skriva ut så mycket när du ändå inte vill säga vad som hänt. Inte ett krav på att du måste berätta vad som hänt.Om du vill ta tipset eller inte är upp till dig. Men du kan inte säga att min kommentar är illvillig för det är den inte. Faktumet att du reagerar så otroligt starkt på det jag skrev får det att framstå lite som om du VILL att folk ska undra. Men återigen är det bara vad jag tänker. Du behöver inte ta allt som påhopp.Lycka till!

LORISSA LOVEBOMB

Ta hand om dig och känn inte att du måste säga B. Det är din blogg och du skriver precis vad du vill, och vi läsare kommer vänta på dig! <3

Fotograf Linda-Pauline

Muntrar upp dig med ett litet inlägg om min favorittröja av dig ;)

LÄNK:

http://www.lindapauline.se/2012/january/favorit-av-kan-dee.html

alex

Hon har ju inte helt rätt men inte helt fel, lite konstigt när du skriver ut halva historien, då kan man lika gärna låta bli, det blir lätt irriterande för läsarna annars, inte för att vara elak på något sätt. Hoppas allt ordnar sig ändå! Kram

Emmy

Att folk utan vettiga åsikter pallar lägga ner tid på en kommentar som är nedlåtande till mottagaren... Det var en riktigt dum kommentar som personen skickade.

Ta inte åt dig av den, skit i såna! <3

Lovisa

Jag håller med Edith som skrev kommentaren och det hon skrev som förklaring, men det kanske är för att jag ser din blogg som ett företag och ett varumärke och tänker strategiskt istället för att se det som en personlig dagbok?

Observera att jag inte personligen är nyfiken för det.Förstår även att du kände dig påhoppad eftersom du mår dåligt just nu men hoppas att du kan se hennes kommentar på ett annat sätt senare.Tusen lyckönskningar från mig och hoppas att vad det än är som har hänt reder ut sig så bra som möjligt. Du har vårt stöd. Och ta så lång paus du vill.

Ja, anonym, u mad?

Jag måste också hålla med Edith. Om man uppenbarligen inte vill att läsarna ska veta så borde man inte skriva så. Jag hade inte gjort det iaf.

Och jag tror inte Edith menade något illa när hon skrev så, tycker inte hon förtjänar påhoppen hon får.

Anonym

HAHA MEN HALLÅ? Man får väl skriva va fan man vill i sin blogg?

Gea

OMG! DRIVER MÄNNISKAN ELLER? HUR VÅGAR MEN ENS SKRIVA SÅDÄRA! SOM OM HAN ALDRIG MÅTT DÅLIGT, VADÅ DET ÄR KLART DU KAN GE EN ANLEDNING VARFÖR DU TAR BLOGG PAUS FÖR DÅ FÖRSTÅR LÄSARNA DIG? HERREGUD, OCH ATT ENS VÅGA SKRIVA SÅ NÄR DU TOM MÅR DÅLIGT? jag blir förvånad att det finns sånna människor...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress