LIMITED EDITION PRINTS OUT NOW!
Nu har äntligen printsen kommit! De blev så otroligt bra och kvalitén känns kanon. Capture what is beautiful to you och On top of the world är namnen på dessa illustrationer och de funkar jättebra ihop som par. Båda är begränasde till 50 exemplar st och de är numrerade och signerade. De är tryckta på 200g glossy paper, finaste kvalitén. Jag kommer tyvärr INTE att ta in dessa två igen efter att de sålt slut, då förloras ju vitsen med att ha en så kallad limiterad upplaga. Så det här är enda chansen att få sig ett exemplar :)
 
Så jag skulle jättegärna vilja ge Er ett 'öppningserbjudande' på 20% när ni köper någon av printsen. Allt är redan inlagt och klart så det är bara att tuta och köra. Ord. pris 399kr, just nu 319kr. Erbjudandet gäller t.o.m fredag 31 augusti. Klicka HÄR för att komma direkt till printsen! 
Nathalie B

Åhhh så fina! Har du redan "capture what's beautiful to you" på linne, men hade lätt kunnat ha den på väggen med. Passar mig så bra egentligen, eftersom jag går media i skolan och verkligen gillar att fota. Så himla fina båda två, verkligen synd att jag måste hålla i pengarna nu eftersom jag shoppat alldeles för mycket de senaste månaderna.

Anonym

När kommer vinnarna upp som van outfit tävlingen ? :)

Malin

Du har inte tänkt att göra något coolt motiv med häst och trycka på dina kläder? Gärna något mystiskt och fantasifullt. Tror det skulle vara mycket uppskattat.

Anonym

http://www.wildflair.se/
har typ samma ikon som dig, eller header eller vad man ska kalla det :O

Nathalié Teodorson

så jädra snygg!

Lovis

På måndag såklart! Som du sa, varför vänta? :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress