LANSERA NYA KAN DEE SHOP REDAN NU ISTÄLLET?
Här kommer lite bilder från veckans smyckestillverkning här på Kan Dee Shop. Håller just nu på att bygga upp ett lager som sedan ska fotas, redigeras och läggas in i butiken för försäljning. Alla smycken är magiska på nåt vis, jag älskar dom!
 
Vi var över till våra datakillar idag och kolla på nya webshoppen, den är så gott som klar nu. Bara en del finslip och småjusteringar. Tanken har ju varit att lansera den den 27 septmeber men nu när den ändå snart är klart (Gick mycket snabbare än vad jag trott) så är jag sååå sugen på att lansera den tidigare. Varför vänta egentligen? Nya Kan Dee Shop ser GRYM ut! Ni kommer att bli glatt överraskade över vilken skillnad det är. Hoppas jag åtminstånde :) Allt är mycket ljusare, fräshare, enklare och mer organiserat nu. Den nya kassan är to die for. Så vad säger ni? Skulle ni vilja att jag lanserar nya Kan Dee Shop redan nu på måndag? Eller ska vi vänta tills den 27 septmebrer?
 
Ni bestämmer :) VOTE!
LIMITED EDITION PRINTS OUT NOW!
Nu har äntligen printsen kommit! De blev så otroligt bra och kvalitén känns kanon. Capture what is beautiful to you och On top of the world är namnen på dessa illustrationer och de funkar jättebra ihop som par. Båda är begränasde till 50 exemplar st och de är numrerade och signerade. De är tryckta på 200g glossy paper, finaste kvalitén. Jag kommer tyvärr INTE att ta in dessa två igen efter att de sålt slut, då förloras ju vitsen med att ha en så kallad limiterad upplaga. Så det här är enda chansen att få sig ett exemplar :)
 
Så jag skulle jättegärna vilja ge Er ett 'öppningserbjudande' på 20% när ni köper någon av printsen. Allt är redan inlagt och klart så det är bara att tuta och köra. Ord. pris 399kr, just nu 319kr. Erbjudandet gäller t.o.m fredag 31 augusti. Klicka HÄR för att komma direkt till printsen! 
NU UTGÅR DEEP BACK LINNENA! 50% RABATT!
Linnen med djup rygg från Kan Dee Shop 329kr 165kr.
 
Våra deep back linnen blev en stor succé den här sommaren. Då dom har blivit en favorit hos många tog vi hem extra stora lager på dessa. Tyvärr kommer hösten och vintern alldeles för snabbt och dessa linnen kommer INTE att tas in igen i år. Vi säljer nu ut de allra sista lagret av våra deep back linnen med hela 50% rabatt! Ordinarie pris 329kr, NU 165kr. Passa på, det finns bara ett fåtal ex kvar av varje och de kommer som sagt inte att tas in igen. Vi släppte erbjudandet redan igår för facebookfans och kunder på Kan Dee Shop och mer än 70% sålde slut redan då. Men än finns lite kvar så skynda innan det tar helt slut :)
 
OBS! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och fram till söndag den 2 september.