// Mixed

WORK IN PROGRESSHär 4 work in progress bilder från de senaste åren. Jag älskar work in progress bilder. Det känns så inspirerande på något vis. Gillar ni att se work in progress bilder?
Att prenumerera på Kan Dee News ger dig unika erbjudanden och rabatter på Kan Dee Shop. Du blir först att få reda på det allra senaste och du får förhandsvisningar på allt från smaskiga nyheter till nyproducerade alster. Kan Dee News är mer som ett utdrag från en modetidning än ett vanligt nyhetsbrev och kända modebloggerskor som tex Victoria Törnegren har medverkat med bilder och exklusiv intervju bara för Kan Dee News prenumeranter!

Signa upp dig för Kan Dee News HÄR.

Nu har du chansen att vinna detta supersnygga linne med det klockrena citatet 'Fighting for peace is like fucking for virginity' från KAN DEE SHOP. Värde: 279kr.

FÖR ATT TÄVLA
1. Gilla detta inlägg på bloglovin'!
2. Signa upp dig för Kan Dee Shop's nyhetsbrev genom att klicka HÄR. På vänster om sidan finns det en ruta där du ska fylla i din epostadress. Klart!
3.
Skriv sedan 'Har signat!' i en kommentar till detta inlägg. Jag kommer att kontrollera så att alla fullföljt reglerna.

AVSLUTAS
Tävlingen avslutas på fredag den 2 december kl. 21.00.

LYCKA TILL
!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

OM MIG:
Hej! Jag heter Sandra (Tidigare känd som "Kan Dee" och grundare av webshopen Kan Dee Shop) och bor i södra Portugal tillsammans med min framtida man Marco och vår hund Selma. Här skriver jag om mitt liv som konstnär och designer och delar med mig utav min vardag.

KONTAKT:sandranobreart@outlook.com

@ARTBYKANDEE

INSTAGRAM