ETT VIKTIGT INLÄGG TILL ER!

Hej mina solstrålar! Jag har en betydligt bättre dag i dag. Fy 17, jag var så slut, arg och irriterad på allt i går att dagen slutade med att jag tröståt en flottig hamburgare från Max med tillhörande pommes, lökringar, dippsås och coca cola. Glass med chokladsås till efterätt. Det hjälpte. Men nu var det ju egentligen inte det som mitt inlägg skulle handla om..


Kan Dee Shop!

Nu är det såhär att vi har inventerat hela lagret här på Kan Dee Shop. I och med flytten till större lokal så har det dykt upp en massa plagg som vi egentligen trott varit slut osv. Så heeela lagret har nu uppdaterats från produkt till produkt.

Har du kanske väntat på att något specifikt plagg ska komma in igen? Väntat på något speciellt motiv? Någon speciell storlek? Gå in på Kan Dee Shop och kika om det plagget du saknat kanske äntligen finns där igen.

PS. Dessutom är det proppfullt med plagg under REA!
Linda

Åh vad jag älskar din konst! Men frakten är skyhög :(

Håller Med Linda

proppfullt va ju verkligen att ta i va typ 2 till plagg som ni lagt till under rea fliken..

håller även med linda om att frakten för tex en tröja är sjukt hög 45kr de är INTE okej asså

ni borde ha som andra företag har 2 alternativ på frakt om man bara köper kläder och inte når upp till 45kr så borde frakten bli billigare!

KAN DEE DRAWiNGS

Jag tycker nog ändå att helheten på det som finns under REA är ganska så mycket? Och det var just helheten jag syftade på, inte hur många produkter som lagts till där sedan du var in och tittade sist.Det du inte verkar tänka på när det kommer till frakten är alla extrakostnader som blir för oss, som tex alla beställningspåsar, klisteretiketter, labels, porto, transport till post, bläck i skrivaren för att skriva ut alla följesedlar, papper och kort etc etc. Det är det som frakten står för och därför spelar det ingen roll om det är en t-shirt eller en hood du köper. Frakten blir alltid densamma. Dessutom har vi inga produkter under 45 kr. Och hur andra företag gör vet jag inte, men på något sätt så har dom alla de är extra kostnaderna inräknade i det slutliga priset ändå, hur låg frakten än är.Men att handla på Kan Dee Shop är ju frivilligt iallafall :)

Sofia

...jag måste bara få lufta mina personliga åsikter till "Linda" och "jag håller med Linda".Nej, frakten är inte dyr. Har ni möjligtvis beställt från någon annan sida på internet? De flesta har en fast fraktavgift fram till att man beställer för en (hög) summa pengar. Så jo, frakten är helt okej i mina ögon. (du gör ett superjobb Sandra!)"Lindorna", har ni någon gång hört ordspråket "Mycket vill ha mer"?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress