PEACE & LOVE


Snart ska jag hem och påbörja en helt ny teckning som jag tror kan bli ett snyggt och häftigt motiv på plagg sen! Ibland ploppar det bara upp ideér i huvudet. Från ingenstans. Så nu hoppas jag bara på att det blir lika bra som jag ser det i huvudet.

Linnet som jag har på mig på bilden kommer ifrån Kan Dee Shop, just nu är den på REA och den blir din för endast 179kr. (Ord pris 279kr) Glöm inte att ni inte behöver betala ett endaste öre förrän i augusti.
ETT VIKTIGT INLÄGG TILL ER!

Hej mina solstrålar! Jag har en betydligt bättre dag i dag. Fy 17, jag var så slut, arg och irriterad på allt i går att dagen slutade med att jag tröståt en flottig hamburgare från Max med tillhörande pommes, lökringar, dippsås och coca cola. Glass med chokladsås till efterätt. Det hjälpte. Men nu var det ju egentligen inte det som mitt inlägg skulle handla om..


Kan Dee Shop!

Nu är det såhär att vi har inventerat hela lagret här på Kan Dee Shop. I och med flytten till större lokal så har det dykt upp en massa plagg som vi egentligen trott varit slut osv. Så heeela lagret har nu uppdaterats från produkt till produkt.

Har du kanske väntat på att något specifikt plagg ska komma in igen? Väntat på något speciellt motiv? Någon speciell storlek? Gå in på Kan Dee Shop och kika om det plagget du saknat kanske äntligen finns där igen.

PS. Dessutom är det proppfullt med plagg under REA!
VINN LINNE FRÅN KAN DEE SHOP!

Storleken är medium/large (oversize). Det finns ett pyttelitet hål fram på plagget. Värde 279kr.
www.kandeeshop.se

För att tävla:
GILLA DETTA INLÄGG PÅ BLOGLOVIN'! Skriv sedan att du är med och tävlar i en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att ange din mailadress och/eller bloggadress om du har någon. KLART!

Avslutas:
Tävlingen avslutas redan nu på torsdag den 2 juni 21.00.

LYCKA TILL !

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!