LATA DAGAR I SOLENVi njuter verkligen här. Lata dagar i solen är precis vad vi behöver. Efter en veckas sol och bad här i Portugal har jag lyckats få mig en rejäl bränna. Vi har köpt oss en varsin luftmadrass att flyta omkring på i vattnet så de två senaste dagarna har solen tagit extra mycket på både mig och Marco. I dag kan jag knappt stå ut av brännan som gör så ont.. Trots att vi smörjer oss hela tiden..

Vi har våra små traditioner här jag och Marco. Varje år bygger vi "stenskulpturer" som vi kallar det. Det går i princip ut på att man ska bygga så högt upp man kan med hjälp av en massa stenar. Dessa brukar vi bygga på Lourenco beach, en "strand" där det nästan bara är klippor och stenar vart man än går. Vi brukar bygga ett tiotal runt om på klipporna där. Tycker det blir så vackra!

Just nu doftar det grill i hela huset. Vi håller på att grilla en massa god mat och jag är jättehungrig. Ikväll blir det nog en lugn kväll med film och godis.
Nicole

Gud det är så himla vackert där!

Johanna R

ååååååååå helt underbara bilder! Är det du själv som fotar? Hur redigerar du de bilder du publicerar, eftersom de uppvisar ett sådant speciellt ljus? nyfiken

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress