TEKNISKA PROBLEM PÅ KAN DEE SHOP

UPDATE 20:55 - Nu mina vänner går det bättre och äntligen har den rätta kategorin kommit upp! Du hittar allt under kategorin STOR LAGERRENSNING!

UPDATE 20:41 - Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGTwww.kandeeshop.se!

UPDATE 20:29 - Det är för oss väldigt märkligt att trots att vi nyss uppgraderat Kan Dee Shop, så verkar det bli problem och gå otroligt trögt under högtryck. Förut kunde vi ha tusentals online och det gick lika snabbt ändå. Vi jobbar fortfarande med problemet och ber så mycket om ursäkt för detta! PS: Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGT.

UPDATE 20:17 - Det är otroligt hög trafik på Kan Dee Shop just nu vilket har gett tekniska problem. Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGT! (Av någon konstig anledning har den inte ändrat namn till Stor lagerrensning trots flertal uppdateringar).

UPDATE 20:08 - På grund av extremt högtryck på www.kandeeshop.se just nu har vi nu tekniska problem. (Bättre tajming får man leta efter). Vi jobbar för fullt för att försöka lösa problemet så snabbt som bara den!
Rebecka "Bc"

försöker ;)

Clara

hoppas det fungerar snart! :)

Gabbies

Är det alltså de 21 produkter som ligger där nu som reas ut?

kicki

Kommer fler produkter läggas ut när dessa gått åt eller hur fungerar det? Eftersom det bara ligger ute några stycken nu. För det är väl HELA lagret som ska rensas?

emelie

men allt finns ju inte där? :S

emelie

nu är jag väldigt confused... är det lagerrensning på hela sortimentet eller bara på dom sakerna som ligger under övrigt?

Alva

Jag förstår heller inget! Jag måste bara skicka hem massor nu! Men all den här stressen får mitt hjärta att vända sig! Jag förstår inte... :(

linnea

det är nog bara (nu)17 produkter som reas ut. Jag hade hoppats på att alla plagg skulle reas ut, hade till å med kikat innan rean å bestämt vilka jag ville ha.. nu blev det inget! Även om alla är fina!

Bunny

sv: Åh jag förstår att det är så det ligger till, jag satt här sen klockan åtta och var stressad över att missa massor av plagg och då kan jag knappt tänka mig hur stressad du måste ha varit när plaggen inte kom upp som de skulle! Men tack så mycket, jag får hoppas på att det dyker upp andra lite billigare plagg som jag kan shoppa hem! ^^

Gabbies

Måste få kritisera lite.. Man skriver inte att allt ska bort om man endast har rea på vissa plagg.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress