TEKNISKA PROBLEM PÅ KAN DEE SHOP

UPDATE 20:55 - Nu mina vänner går det bättre och äntligen har den rätta kategorin kommit upp! Du hittar allt under kategorin STOR LAGERRENSNING!

UPDATE 20:41 - Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGTwww.kandeeshop.se!

UPDATE 20:29 - Det är för oss väldigt märkligt att trots att vi nyss uppgraderat Kan Dee Shop, så verkar det bli problem och gå otroligt trögt under högtryck. Förut kunde vi ha tusentals online och det gick lika snabbt ändå. Vi jobbar fortfarande med problemet och ber så mycket om ursäkt för detta! PS: Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGT.

UPDATE 20:17 - Det är otroligt hög trafik på Kan Dee Shop just nu vilket har gett tekniska problem. Lagerrensningen ligger under kategorin ÖVRIGT! (Av någon konstig anledning har den inte ändrat namn till Stor lagerrensning trots flertal uppdateringar).

UPDATE 20:08 - På grund av extremt högtryck på www.kandeeshop.se just nu har vi nu tekniska problem. (Bättre tajming får man leta efter). Vi jobbar för fullt för att försöka lösa problemet så snabbt som bara den!
JÖSSES VILKEN SUCCÉ!
Jag behöver väl inte ens skriva att jag befinner mig på Kan Dee Shop nu? Vi kom inte hem förrän efter 00.00 i natt, vi satt och målade och jag försökte desperat att lära mig hur man "skuggar" med akryl. Trots en massa youtubeklipp och tutorials från diverse olika sidor på nätet så hajjar jag inte. Men jag ger inte upp så lätt. Det finns väl en anledning till att man säger att övning ger färdighet. Nu är vi här igen. På KDS. Marco ska tatuera i sin studio och jag ska antingen rita eller måla. Vi får se vad det blir om inte både och kanske?

En av bloggarna jag följer är Tyra Sjöstedts just för att hon också driver egen webshop, är framgångsrik och nu också öppnat sin första butik. Det är så intressant att läsa och se. I går öppnade hon sin butik och det var flera 100 meter lång kö hela tiden och de hade börjat köa tidigt på dagen. Tidningarna har skrivit om det och ja.. det blev ju minst sagt lyckat! Jag är måttligt nyfiken på vad hennes dagskassa slutade på igår. Fyfan vad kul för henne! Jösses vilken drömsuccé! Nu kan jag bara inte sluta fråga för mig själv, VAD är det egentligen som gjorde allt så lyckat? Är det bara för att hon är en av Sveriges största bloggerskor? För att hon har riktigt schyssta och unika produkter? En kombination utav det hela? Vad är nyckeln till en sån där dundersuccé egentligen???


En del av mitt lilla hak.