LÖRDAGENS OUTFIT

Shoppade lite smått i lördags..

Svarta tighta jeans. Vit, svagt genomskinlig, ganska kort i modellen, lagom tight top. Den som finns med på bild här. Svart BH som svagt lyser igenom. Ringar som ni ser på bilden. Dessa boots. Plattat hår, men ändå volym, topparna ärlagom inåtböjda mot halsen. Typ såhär. Naturlig sminkning, ljus ögonskugga, lite svart mascara och så BAM Make Up Stores mörkröd/bruna läppstift Havana tillsammans med nagellack i samma nyans. Smoking HOT. Synd bara att man inte är smoking hot själv liksom :/ (Fick tyvärr ingen bild på mig själv. Av någon konstig anledning fastnar jag liksom bara inte på bild..)

Men så blev iallafall lördagens styling och outfit för min del till kvällens kalas. Vi började hemma hos min allra bästa vän Josefin med alla fina vänner. Sedan fortsatte vi mot BMB. Det blev en trevlig kväll!
Karin

Vet inte om du ha sett den, men hellomiami ha gjort en jätte tuff teckning som föreställer dig. http://hellomiami.blogg.se/2011/february/dag-sju.html#commentÅ förresten så är du jätte duktig!!!! =)=)=)

Diana

när kommer det vem som vann tävlingen? :)kram!

jennifer

Åååh, vart har du köpt ringen, "rustningsringen" då alltså ? letar överallt men hittar ingenstans!

Sara

Åååh vad jag önskar att jag var med er!! :( Men jag och en kompis kanske kommer i april så då jäklar hoppas jag att du sattsar på en utgång till! :D puss.. saknar dig muppen!

Therese

Allt bra?

Selma

snyggt shoppat! ;)

Anonym

vart har du köpt den silverringen? skit snygg ;)

Madde

Vad är det för puder/foundation?

Linnea

Var är ringarna ifrån ;) skit snygga!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress