JAG REV SÖNDER TECKNINGEN

Jag hatar när det händer. Jag är ganska impulsiv. Eller egentligen är jag väldigt impulsiv. Jag får typ för mig saker och ting och i går när jag satt och tittade på den här teckningen jag började på så kände jag bara ett stort 'Neeeej det här går inte. Den här kommer inte att bli bra'. Och inom loppet av 3 sekunder hade jag rivit sönder den i bitar. Jag hade lixom ritat maaaaaasssor av spaghettihår och jag bara kände att det blev för mycket spaghetti tillslut. Nåja, jag kanske inte borde 'sörja' allt för mycket utan helt enkelt gå vidare och börja på en helt ny. För vad hjälper det egentligen att jag grämer mig över det?

Att jobba med flera teckningar samtidigt har verkligen funkat för mig som har haft så mycket kreativ ångest. Den ena teckningen ger inspiration åt den andre osv. Nu när jag kastat den här teckningen åt helvetet så har jag 3 kvar som jag jobbar på samtidigt. Frågan är om jag ska koncentrera mig på dom eller om jag kanske ska börja på en ny 4:e?
juli

jag känner igen mig i den där impulsiviteten. så här brukar det gå för mina teckningar:

http://mestjuli.blogg.se/2011/november/lets-dance-to-joy-division.html

men jag brukar inte gräma mig,tycker snarare det är skönt att avreagera mig :p

Lowi

Följ magkänslan! Tror nästa kommer bli asgrym :)

kiba

Jag tycker du ska koncentera dig på dom andra 3, medans du tecknar på dom så kanske du får något som poppar upp i huvut!

Det brukar hända mig även när jag lyssnar på musik. :)

lina

brukar också ha mina stunder då jag slänger teckningar hit och dit. när jag blir spyless,är arg, trött, eller fantasilös.

fast jag har väl lärt mig att inte teckna om jag harr någon av dom stunderna.

förutom om jag är arg .. då brukar resultatet bli ganska häftigt ändå :)

Fatima Barnes

I know how it feels. For at least 2 to 3 months now I have not drawn a real drawing, I probably sketched but not created something amazing. I think I have more then 5 unfinished drawings. I'm so mad at myself right now. because im being very difficult about. So now im going to pick up one of the drawings "JUST FINISH IT". My boyfriend told me just do it don't second guess it. You are a great artist and you have the ability and more to create a badass drawing. So thats what im going to do today. I think you should do the same. everything that my boyfriend said about me, is what I think of you. So Just Do it. ^^

So for the long ass story. I hope it helped. :)

Love you

Jennifer Nilsson

Hej! Jag undrar en sak, som inte har något att göra med det du skrev i detta inlägget, och det är det här med att du har dina tavlor hos Gallerix nu. Det konstiga är att jag har flera gånger varit inne och tittat efter dina tavlor på Gallerix här i Hässleholm, men jag ser fortfarande inte att de dykt upp. Hur kommer det sig? Ha det fint, kram! :)

Fatima

SANDRA. . . :(

Well Who am I to speak, jag gör samma sak men jag som hade suttit här och sett fram emot slutet på denna teckningen som en liten iller.

Jag försökte ta ditt tips. Jag tror jag skissade upp femton slarvskisser, rev ut pappret, knycklade ihop det och ner i papperskorgen.

Och när jag får tillbaka prov river jag sönder allt innan jag hinner se resultatet, jag hatar resultat.

Jag tycker att du ska fortsätta på dina tre, jag är lagomt ivrig i att få se resultatet!

Fatima

SANDRA. . . :(

Well Who am I to speak, jag gör samma sak men jag som hade suttit här och sett fram emot slutet på denna teckningen som en liten iller.

Jag försökte ta ditt tips. Jag tror jag skissade upp femton slarvskisser, rev ut pappret, knycklade ihop det och ner i papperskorgen.

Och när jag får tillbaka prov river jag sönder allt innan jag hinner se resultatet, jag hatar resultat.

Jag tycker att du ska fortsätta på dina tre, jag är lagomt ivrig i att få se resultatet!

Zaga

Fin blogg, kommentera gärna om vad du tycker om min blogg, skulle bli jätte glad! :)

sofie

Jo det där känner man igen :/

Louise

du har inga planer på att göra iphone-skal ? skulle vara sjukt coolt att ha ett Kan Dee-mobilskal !

Elina

Jag tycker det är jättebra att du jobbar på flera verk samtidigt,jag har själv börjat göra det de senaste åren. Hjälper verkligen att ta lite pauser mellan bilderna. Man får helt enkelt ut mer av sin kreativitet på det sättet.

Thia - Illustrationer och reklamorgasmer

Det är ett galet bra tips att hålla på med flera teckningar samtidigt. Det har räddat mig från att slänga min senaste illustration. Tre tjejer med detaljerat hår." Jag spyr på hår. Jag vill aldrig mer se hår." Då var det skönt att "vila" medan man arbetar med något annat ,)

B

första gången ja trilla in här..

så tänkte jag lämnar ett spår å

passar på att önskar dej ett gott nytt år :D

och säga att du gör gryyyyyma grejer!!

Pyrola

Sådär måste jag också göra ibland, liksom förstöra det jag håller på med om det börjar gå snett, så man inte försöker gå tillbaka och fixa nåt half-ased!

louice

det har hänt mig många gånger också:/ men jag tycker du ska fortsätta med dem tre som är kvar.sen också så undrar jag samma sak som jennifer, jag har kollat efter dina tavlor på gallerix i hässleholm också, men det finns inga där:(

Maria

Känner igen mig, men ångrar mig nästan aldrig för just nu ritar jag endast för att lära mig. Gör liksom ingenting av mina teckningar.

mikaela & adelanu har vi startat en "veckans blogg" tävling , var gärna med ! klicka bara på länken

http://twelveofivee.blogg.se/2011/december/veckans-blogg.html#comment

Amanda

Hej! Utan att vara otrevlig nu, så vill jag bara berätta att jag hittade denna bilden: http://thetemperamentalgoat.tumblr.com/post/14976389161Och den ser ganska så fotograferad ut i mina ögon. Och den är nästan identisk med din bild "hardcore lingerie"... Är det nåt som du fotograferat själv och sen fört över på en teckning, eller har du helt enkelt "kopierat" den eller vad man ska säga? För jag har alltid tyckt att du gör så awesome teckningar och du är så talangfull, känns som att jag blev lite besviken nu om det nu är så att du ritat av en bild nästan identiskt och sen marknadsför den som din egen? Förstår ju om du kanske hämtar inspiration osv, men jag tycker det är liiite för likt det fotot för att räknas som bara inspiration.Gott nytt år för övrigt!

E M M A

Kan dee kan deee kan deee! När kommer den gråa t-shirten med djurhuvudet upp igen i storlek s/m? Vill ha nu!

Ella

Du är så fruktansvärt grymt sjukt bra på att rita! :O

felicia

jag älskar dig! du ger mig så jävla mycket inspiration! jag har inte rört en penna på flera veckor men efter det här inlägget längtar jag bara efter ett block o några pennor, tack ha det bäst 2012 du förtjänar allt det bästa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress