SNEAK PEAK PÅ VAD SOM KOMMER I MORRN

I morgon kommer lagret på Kan Dee Shop att fyllas på med detta! Skitsnyggt tycker jag, håller ni med? Fighting for motiven kommer att finnas i grön, röd, blå och lila. Plus några andra motiv. Vilken modell gillar ni mest? Den ärmlösa eller den med ärm?
JUST NU FRI FRAKT PÅ KAN DEE SHOP! KORT DATUM!


Oversize unisex tee - Kan Dee Shop, Skor - Henry Kole, Resten - Modekungen.

Hello sunshines! Just nu är det FRI FRAKTKan Dee Shop! Ange koden höst. Gäller endast tom fredag 2 september. Här ovan har vi en riktig heting.. Nämligen ingen mindre än Amanda Astor. Även nominerad till Årets Blogstar VeckoRevyn's blogawards! Inte illa, men jag visste det redan. Ända sedan första dagen jag kom i kontakt med fröken Astor visste jag att hon skulle gå långt, bli stor och omtyckt. Inte minst för hennes unika och personliga utstyrsel.. Nu är hon på god väg. Jag är mycket stolt över att ha den här fina tjejen som en av Kan Dee shops främsta modeller. På bilden bär hon magtröjjan triangle som blir din för 269kr. Passa på nu när det är fri frakt.

Vi ser också en bild på en outfit ihopsatt av mig. Mode behöver egentligen inte vara komplicerat eller kännas krystat ellerhur? En slapp t-shirt med attityd från Kan Dee Shop tillsammans till ett par blå jeans kan ju vara hur snyggt som helst! Att stoppa in teen lite slarvigt och nonchalant innanför jeansen är ju onekligen en hit! Och om man vill piffa till det hela så kan man ju styla med tex guldringar, högklackade skor från varför inte Henry Kole, coola solisar och kanske ett knallrött läppstift? Jättesnyggt och inte alls speciellt avancerat :) Bara ett litet tips från lilla mig.
KAN DEE BÖRJAR SVARA PÅ KOMMENTARER!

Nu kommer jag att börja svara på en del frågor direkt i kommentarsfältet. Jag kommer tyvärr inte ha möjlighet att svara på alla kommentarer, men en del. Ni ska däremot veta att ALLA era fina kommentarer med fina ord till mig uppskattas till tusen och värmer så. De känns ända in i hjärteroten och jag ler mig till träningsvärk i käkarna många gånger. Men det är det värt! Pain is love :) Det kommer även hända att jag "svarar" på kommentarer som inte innehåller frågor. Så har du kommenterat kan du kika bland kommentarerna och se om du fått svar!