NU FÅR NI VETA...

Min absoluta favoritmålning jag gjort! Kissed by the devil 50x50.

Godkväll! Ååååååh jag har "sagt upp mig" nu! Ni anar inte hur länge jag grubblat på det här men det känns så rätt nu. Det känns så bra! Jag känner mig så fri nu och jag känner en sådan glöd att ta Kan Dee till nästa nivå! Detta ska bli så kul! Ni hänger väl med mig på min resa? :)

Vi ska fira detta med en tävling senare ikväll, det har jag ju lovat :) Men innan det så måste jag ta en dusch och röja undan lite här hemma. Det ligger papper, pennor och böcker överallt! Och sen så sa jag ju att jag hade lite grejjer att berätta för er:

Kissed by the devil, bilden ovan och The past and the future kommer att komma på linnen! Jag kommer att trycka dem på oversizelinnen med brottarrygg! (Eventuellt att att Kissed by the devil även kommer på magtee) Ni har varit jättemånga som frågat om jag kommer att trycka dessa, men eftersom att det blir dyrare för mig, då det är flera färger och toningar i de här motiven, så har jag inte tänkt göra det. Men jag har ändrat mig efetrsom jag fått så många förfrågningar samt för att jag själv tror att det kommer bli supercoolt! Jag har gjort prototyper, kllippt och klistrat på linnen för att se hur det skulle bli och tro mig.. det kommer bli så himla snyggt! Nu hoppas vi bara på att tryckeriet klarar att trycka detta..

Sedan har jag en bloppis på gång! Jag har ju det senaste året köpt på mig så himla mycket kläder som jag inte ens använt en enda gång! Så sjukt onödigt! Så jag tänker sälja allt.

Frågestund? Kan det vara nåt? Funderar på att fixa en ganska snart, MEN sist jag hade en fick jag knappt några frågor så det var ju lite tråkigt haha.. Därför undrar jag om det finns intresse?

Ja det var nog det jag hade att säga för tillfället! Nu väntar duschen! Sen ska jag ordna tävlingen för er! :) PUSS.
Ebba

Frågestund, ja tack! :D

Carolina

Ååh vad kul! :)

Fee

U go girl!

Cat

Det låter helt underbart och jag är säker på att du kommer att lyckas och klart att jag följer med dig på din resa (:

I N I S E N

KUL! En av mina favoritmålningar av dig, helt klart! Du borde göra fler akrylmålningar, de jag sett att du gjort har alla varit magiska!

Annster

Spännande! :)

Jenny

Åh vad underbart! Jag som är så kär i the past and the future! Kommer bli riktigt snyggt som linne! :)

hon 18, han 44

Jaaa, en frågestund och hoppas verkligen den blir tryckt på linnen, vore supercoolt!

Rebecca den fräcka

Rupert Grint (Ron Weasley i Harry Potter) är i Trollhättan och jag har träffat honom! Kolla min blogg för att se bilder! :D :D

Julia

Heej! Underbart att Kissed by the devil kommer på linnen, den är helt grym!

Ha jättegärna en frågestund! Jag tänkte ställa ett par frågor redan nu men kan spara det till då ;)

Alissa

Härligt att de snygga målningar kommer på linnen, ett måste till sommaren :D

En frågestund skulle vara asnice! :)

Du är grym!

alexandra

Oh vad glad jag blir! är fullkommligt kär i detta "trycket"! hade varit grymt om du kunnat trycka upp några av de nyare "teckningarna" du gjort. gillar dom skarpt!måste bara passa på att säga att du gör ett grymt jobb! är en otrolig förebild och en stor inspiration!

keep up the good work!

Anonym

jaaaaaaaaaaaa till alllllllttt!

nellie

ja en frågestund skulle vara kul :)

Nicole

Åh den är min favorit tavla jag kommer helklart köpa både magtee och oversize linne när de kommer!

Moki

Kul! Det är ju några av dina finaste, måste man köpa ju.

Isabelle

Härligt Sandra! Keep up the good work:)

Johanna

JA! Det har jag väntat på =) Kommer The past and the future (hette den så?) som reproduktion? Skulle älska att ha den som tavla =DBra jobbat med allt & ett stort grattis till all framgång!//Johanna

Anna

hej, ha inte en aning om du brukar svara på dina inlägg, men den där tavlan blev jag riktigt kär i och jag skulle behöva en tavla i min lägenhet, finns det möjlighet att du säljer tavlor oxå? :)Kram!

Anonym

var med i min tävling? :) http://melinajohansson.blogg.se/2011/april/tavling-vinn-parlarmband.html#commenthar en miiiniloppis i bloggen med! töjningar, eller varför inte babyrosa innetofflor? ;D

http://melinajohansson.blogg.se/2011/april/nagon-som-vill-kopa.html#comment

Sandra

SATANS VA BRA! Nu blev jag glad! :D

oroshjärta

åhh älskar den bilden!

Shaimaa

Lägg ut en bild på dig, kära du :)

Caty

Grymt att du sagt upp dig! ^^ Du verkar hålla igång shopen asbra så att vara egenföretagare verkar ju helt rätt för dig :]

Theres

Ja va bra! Den där tavlan kommer göra sig bra på kläder! :D

Sandra

Älskar den tavlan har den på mitt kontor den inspirerar så otroligt mycket :D

CJ

Du är så fantastiskt begåvad, vet ingen, verkligen INGEN som tecknar så bra som du! Kanske därför du ligger på förstasidan på blogg.se idag igen. ;) Well done!

Linnea

OMG Fick typ en hjärtattack när jag såg den här målningen. Sjukt duktig är du! :D

Men det där med att det kan finnas på linnen/t-shirtar fattar jag inte. Kan man vinna det eller kan man köpa det? Snälla svara för jag skulle gärna vilja ha en :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress