IKVÄLL SKA DET FIRAS ATT...

The past is the past and the future is what you make of it. Teckning!

Godmorgon mina sålstrålar! Åh jag har fått så fina mail och kommentarer från er! Ni är så fina!

I dag blir det lite utav en speciell dag för mig. Jag kommer nämligen att jobba mitt sista pass i dag i mataffären! Jag har funderat länge på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Tiden räcker inte till och jag vill känna att jag har all tid jag kan få, till att lägga all min energi på mitt företag. Det där lät ju kanske inte heller så bra.. självklart vill jag även lägga min energi och tid på min underbara pojkvän, familj och vänner, men det förstår ju vem som helst. Detta ska vi fira med en kanon-tävling ikväll!
Vad skulle ni helst vilja vinna från Kan Dee Shop?

Sen så var vi och kollade på tre olika lokaler i går varav en utav dom kändes sååå himla perfekta för oss! Några har frågat om jag ska öppna en fysisk butik, men så blir det inte. Ingen Kan Dee butik alltså. Utan vi behöver ha ett större lager, packbänkar där vi packar alla odrar, två kontorsplatser och en ateljédel där jag kan måla tavlor. Jag hoppas och håller alla tummar och tår jag har att den blir vår.. Jag gör verkligen det för det skulle bli så perfekt! Ni får också hålla tummar och tår åt mig

Sen så har jag några andra saker att berätta för er.. Vi hörs ikväll igen!
I N I S E N

Håller alla tummar & tår så hårt jag bara kan!Om jag skulle få välja något att tävla om så är det helt klart Magtee vit Bunny, den är awesome!

hon18,han 44

Vi håller allt som går att hålla. :)

Lisa

Jag skulle nog helst vilja vinna ett Beat-linne!

Cezette

Håller tummar, tår och öron! Du är bäst (:

amanda

åhåå, jag håller mina fingrar och tår jag också!

spännande! :)

jag vill också säga att det vore underbart om du tävlade ut magteen fashion victim, jag bara älskar den och hoppas då självklart att man vinner den, höhöh ;)

Art By Tina/Tina Axelsson

Fantastiskt fint collage! - eller har du målat blommorna för hand direkt på teckningen - i så fall är du ännu mer fantastisk än jag redan visste=)Härligt att det går så bra. Flyt behöver vi alla då då. Hoppas du får en suverän helg!

anonym

Hun har alt for lang hals, dårlig tegning.

Emma

ärligt? allra, allra helst en reproduktion i 50x70! men det kanske är lite "omögligt". men en reproduktion skulle vara det bästa som man skulle kunna vinna, liten eller stor, det spelar ingen roll :D såklart helst en valfri så den som vinner får välja efter vad som passar deras inredning :) men det är iaf vad jag helst skulle vela vinna :D puss & kram

Theres

Magtee vit triangle plain skulle inte vara helt fel :) super snygg!

cajsa

Grattis! Jag håller både fingrar och tår och armar och ben! Helst skulle jag vilja vinna ett kors-linne (alltså ett linne med ett målat kors på då), då skulle jag bli superdupertruperglad och le ett helt år efteråt!

H a c h i ~

Fyfan vad glad jag skulle bli om den teckningen hamlade på ett linne.. då skulle jag beställa den utan att blinka! :)

Tove

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150164045321036&set=a.10150164043731036.298993.525846035&type=1&theaterTitta i det nedersta högra hörnet ;)

(från en underbar spelning med Royal Republic by the way..)

Frida

En reproduktion av en tavla hade varit awesome som Emma säger :D

Hur många är ni på Kan Dee Shop nu? :)

Mirre

Magtee grå fighting for!!! Skitsnygg blogg btw ^^Svar: Fritt fall e ju askul!! :D

LINN - foto, mode, vardag

Jag skulle helst vilja vinna ett beat linne, peace linne eller ett cross linne! :D

Jeen ♠

Hm tänkte kolla lite på dina gamla innlägg och jag vet inte om det bara är blogg.se som bråkar lite just nu för mig, eller har du tagit bort gamla innlägg? :O

Jeen ♠

hehe ursäkta, nu funkade det!

Marcela

Jag håller tummarna för dig och att du får den perfekta lokalen!Om jag skulle få välja något från Kan Dee shop skulle det nog vara det gråa Cross-linnet eller reproduktionen av Kissed by the devil, den är så otroligt vacker!

Sofie

Håller tummarna för dig!!

Jag skulle villja vara med och tävla XD Då skulle jag hällst villja ha: Magtee sv laying cross!

/kram :)

Olivia

Anonym här ovanför;

du kan väl inte på allvar säga att det är en dålig teckning? Du måste skämta..

saga

Jag håller tummar ch tår! :)

Jag skulle helst vilja vinna magteen fashion victim! den är så snygg!

Elin

Håller tummarna!

Gillar verkligen det du tecknar, nej, ÄLSKAR det, var ett bättre ord!! ;)

Bojan

Vad roligt för dig! Det kommer gå så himla bra för dig alltså!!DEN teckningen är såå snygg! Älskar att du klippt in blommorna liksom!! Superfin! DEN skulle jag vilja vinna!! :D

Felicia

Åh, jag hoppas verkligen att ni snart får tag på en lokal! :DOch som svar på frågan.. Herregud det är så sjukt mycket jag skulle vilja vinna! Både linnet och magteen "Fighting for peace is like fucking for virginity", eller Bunny-magteen, eller kanske linnet met kors.. Haha det spelar egentligen ingen roll för mig vad som tävlas ut, jag tycker alla kläderna är lika underbara! ^^

sara

Åh kan du inte ha en teckningstävling igen snart? Det var så kul förut med det! :)

Elin

Mest av allt skulle jag vilja ha en reproduktion av antingen "Kissed by the devil" eller "Limelight". Dina målningar är helt fantastiska, det har jag alltid tyckt och jag SKA ha minst en tavla av dig i min nya lägenhet, gärna fler ;)

Jeanette

Den frihetskänslan är helt underbar. Jag gjorde det själv för en månad sen så jag vet vad jag pratar om.

Anonym

Jag skulle vilja vinna The past is the past and the future is what you make of it - när den kmr ut

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress