BITCH WE GOT A PROBLEM


De flesta kan nog se att den här teckningen är rätt långt ifrån den typ av stil jag brukar göra. Men jag känner ett stort behov av att utvecklas och det här är en bra början tycker jag. Den är inte perfekt. Men det gör inget. Jag känner mig nöjd ändå. Det här är bara en början på ett nytt typ av skapande för min del. Och jag lär mig. Och jag vill lära mig mer. Jag vill skapa nånting som är ballt. Som gör att man får en wow känsla när man möter den. Kanske inte denna gång. Men jag ska dit en dag.

Sen slog det mig när jag scanna in den här att shit vad jag varit insnöad på att göra rutor runt allt jag ritar! Nog med det nu! Jag har blivit alldeles för fast vid att allt ska kunna passa på en t-shirt. Men vem säger att ett t-shirt motiv måste vara avlångt och liskom inramat? Nää nog måste jag släppa på det och släppa loss mer. Visst, jag måste fortfarande tänka, planera och mäta osv - för i slutändan måste det ju ändå passa som ett motiv på ett plagg. (Det är ju mitt jobb) Men jag behöver ju inte rita in allt i rutor haha, även om jag personligen tycker det är snyggt. Men allt behöver ju inte se så ut.

Misslyckades med akvarellen, men what the fuck. Det gör ju sin charm i sig. Allt ska inte behöva vara perfekt jämt. Det är DET som är det charmiga och intressanta. Sen så har jag haft problem med fläckar på den här också, ungefär på samma sätt som med Hardcore Lingerie. Men denna gång tror jag att det är det nya pappret jag provade. Detta är tecknat på ett helt blankt och "halt" papper.. Gillade INTE det.

Jag hade en tanke på att lägga in en massa text i den tomma rutan som har det röda krysset, men det blev alldeles för rörigt. Så jag lät bli. Den får va så här, och jag gillar den! Den är så annorlunda från allt annat jag brukar göra. Och den betyder nåt för mig. Det gör allt jag skapar men den här är lite speciell för den är väldigt personlig. Men vad den kan tänkas betyda för er och hur ni tolkar den får helt stå för er ♥
VINNARNA
Som ni säkert redan vet så var det jubileumshelg på www.KANDEESHOP.se i helgen som firades med bland annat fri frakt, fina erbjudanden och tävlingar! Vi började den 25:e september och körde fram till den 27:e september. Helgen blev succé och vi har haft fullt upp med att packa beställningar och ordrar! Ett STORT tack till er alla som handlat på Kan Dee Shop. Ni är fantastiska! Det är så himla roligt att ni gillar det jag gör! :)

Nu har vi också valt vinnare i tävlingarna! And winners are...

Dag 1 vinnare av 2st reproduktioner signerade o numrerade i strl 30X42
Magnus Sjödén / Älvdalen

Dag 2 1st valfri hoodie
Bernt Lahti / Nynäshamn

Dag 3 Vinnare av 1st reproduktion 60x80 signerad o numrerad
Julia Olofsson / Västerås


Poontangpie for Kan Dee Shop.

Hörrni det finns fortfarande plagg med superpriser just nu. Så hann du inte i helgen, så finns det fortfarande chans nu! Kolla bara under REA/SALE!
NU ÄR JAG MILJONÄR
Jag har blivit miljonär. Ja ni hörde alldeles rätt. Jag ÄR miljonär. Och inte bara miljonär utan mångmiljonär. Jag har så otroligt många miljoner på mitt konto nu som bara väntar på att spenderas. Om ni vill så kan ni ju räcka upp en hand ni som vill ha en en miljon eller två för jag har så det räcker och blir över till alla. Kanske bättre att säga att jag är biljonär på en gång?

Jag och Marco har pratat och bestämt för att köpa en fet villa här i Västerås. Vi kommer att anlita byggarbetare som bygger huset precis så som vi vill ha det. Med ateljé, kontor tatueringstsudio, bar med strippstång, spa och pool och sånt. Ett stort garage för våran Jeep Wrangler som kommer den här veckan. Vi kommer att ha en stor trädgård, och vi ska äntligen köpa oss en hund. En sån där stor biffig hund, Grand Danois och en nakenkatt som ska heta Polly.

Just ja, vi kommer även att köpa ett strandhus i Portugal. Där min syster Jennie och älskade sonen Lourenco kan bo i. Allt betalat och klart. De kommer att ha allt de behöver där, även en privat pilot med ett plan som kan ta dem hit till Sverige när de än skulle vilja. Och mamma och pappa kommer att få sin efterlängtade stuga mitt ute på landet som de så länge suktat efter. Det finns liksom inga begränsingar nu. Vi kan göra precis vad vi vill. Vi börjar med en resa till Tahiti. En månad blir vi borta med avresa den 24 oktober. Men allra allra först tar vi en titt på strandhuset vi tittat på..


Huset vi tittat på i Portugal.

Äntligen äntligen äntligen har jag uppnått mitt mål, min dröm om att bli ekonomiskt oberoende. Jag kan inte fatta att det är sant! Det är ju galet! Helt jävla galet! Att man varenda jävla dag, ca 25 gånger, ska få såna där jävla Lottery Mails!!!

"Your E-ID was selected online in this week's COCA COLA PROMO.Your draw has
a total value of £750,000.00. Please acknowledge the receipt of this mail
with the details below to : Mrs Rose Hill.Contact E-mail:
ccla.deptt@msn.com"

Jag är så jävla less på det. Är det bara jag som får dom? Och så otroligt många varje dag?