ATT VARA VAKEN I 31 TIMMAR
Det blev inget ritande efter jobbet som slutade 16.00 i dag. I går kväll la jag mig supertrött i sängen runt 23.30 men sov inte en enda sekund på heeela natten. Jag försökte och försökte, tiden tickade, och ju mindre tid fick jag på mig att få lite sömn innan det skulle bära av till jobbet vid 7.45. Men jag somnade aldrig. Jag låg klarvaken hela natten. Gick upp 6.45 och mådde illa, ville spy (blev livrädd eftersom jag lider utav emetofobi), var darrig i hela kroppen och helt svimfärdig. Och givetvis vääääldigt trött. Jag var så nära på att ringa och sjukanmäla mig. Men jag gick till jobbet ändå. Och det gick ändå hyfsat bra. När jag sedan kom hem och la mig i sängen vid 18 tiden nu ikväll räknade jag ut att jag hade jag varit vaken i ca 31 timmar. Så jag somnade. Som om någon klubbat mig i huvudet. Vaknade vid 20 av att Marco värmt lasagne i ugnen. Helt groggy, känslan av att vara drogad och fortfarande inte "vaken", går jag upp och petar i mig lite mat. Tanken var att jag skulle gå straight back to bed efter det men jag piggnade på mig och nu sitter jag här sedan två timmar tillbaka och skriver inköpslista. För morrn ska det shoppas inredning! YES!

Vår lilla rithörna här ska expanderas haha. Vi får inte plats nu när Marco också skissar och ritar väldigt mycket till tatueringarna Så vi ska byta ut en bordsskiva mot en större. Sen ska vi köpa en liten MacBook så småningom eftersom att vår stationära inte räcker till oss båda, vi båda är i behov av dator väldigt ofta nu för våra olika projekt och jobb. Så vi krockar väldigt ofta.1. Så här ser det ut just nu, fast bra mycket rörigare.. haha. Hur håller man ett skrivbord organiserat? 2. I love wörk?
sonia

gahh vad du är snygg! önskade också att jag hade så mycket plats när jag ritade...

Anonym

Du är så jäkla vacker.

THERÉSE

tusan vad organiserat! snygg inredning dessutom! jag hade stora planer när jag flyttade hemifrån för två månader sedan, men det har inte riktigt blivit som jag vill. har begränsningar, ex så får man inte sätta upp saker på väggarna i denna studentlägenheten. och platsen är ju också ett problem såklart.. ^^ men nästa lägenhet! får satsa på den :)

tilda

vacker!!!

anna

vart kommer din tröja ifrån? Du passade verkligen bra i den!:)

Anonym

du är otroligt vacker!

jag tycker såhär, att du ska vara modell för dina kläder!

jag menar det.

Du är jätte vacker

lady thirty

härlig arbetsplats :D

Mathilda

Måste säga att ni har en ytterst snygg arbetsyta...Och hur man håller ett skrivbord organiserat har jag ingen aning om det är en konst som inte många besitter...

Sara

fining där^^

Terese

Fan vad snygg du är kvinna!

Mathilda

Du är en av de vackraste jag sett!

Emilia

jag smälter och dör, du är så otroligt vacker!

Sanna

sjukt snyggt !

önskar att jag kunde ha sådär städat på mitt skrivbort oxå men det går bara inte

Fanny

Okej nu bara måste jag fråga? Var du på Liseberg i somras? Om inte såg jag en brud som va gaaaalet likt dig!

Emma

fan vad snygg du äääääär!! (haha sorry, vad bara tvungen att skriva det ^^)

jeanette

vad fin du är :)

fannyzenobia

Jag tycker att du ska ta fler bilder på dig själv för du är väldigt vacker!

Mikael

Emetofobi är inte kul att leva med. Här kan du troligen få hjälp. www.fobikliniken.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress