JANE DOE
Projektet för Items by Johanna. Smycket jag ritade här går faktiskt att köpa på hennes bloggshop :)

Nu har jag äntligen fått klartecken och kan avslöja lite vad jag sysslat med för något den senaste tiden. Vad det är jag ritat på rättare sagt. Jag fick en förfrågan av superduktiga smyckestillverkaren Johanna som står bakom märket Item att rita en passande bild till hennes bloggshop och kommande webshop. Jag tackade genast ja och här har vi reultatet! Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med reultatet tillslut, det tog mig 5 försök innan jag kom i gång ordentligt. Men det var det värt.

Johanna står alltså bakom egna smyckesmärket Item. Det är hon som deisgnar alla smycken och hon är otroligt duktig. Jag älskar speciellt hennes fjäderörhängen som hon gör. Hennes smycken syns överallt just nu och för att inte tala om hos alla storbloggare, Kenza, Angelica Blick, Victoria Törnegren m.fl.

Johanna öppnar snart sin egna webshop, den 28/11 öppnar hon portarna, där även min teckning kommer pryda framsidan. Förutom det kommer den pryda hennes visitkort m.m.

Items by Johanna.
Art By Tina

Snyggt, kul projekt! Gillar även fotokonsten av dig nedan. Du är dundervacker. Det måste du veta!

-- M a j a s B i l d e r --

Vilket sammanträffande! Jag kollade på örhänget du har ritat av för någon dag sedan, super snyggt ju! Både din teckning och hennes örhänge!

MEPS

supersnyggt!

sonia

omg så snyggt!

Joana Faria

this is beautiful. i adore it.

x

Matilda

Snyggt du, alltid avgudat din egna stil.

ViKi

Mitt mål är att bli lika bra på att teckna som du!

maja.

oj. Du är galet duktig!

isabelle

GUD vad fint du tecknar! Inte som alla andra, utan på ett eget sätt som äger ut alla andras :D SJUKT FINT!!

Svar: Tack fina du :)
Kan Dee - Artist & Designer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress