WHEN SHE CAN'T FALL ASLEEP
Kan inte sova. Låg och kollade på Sex and the city som börjat igen på tv3 varje kväll klockan 23.00. Man kan ju fan inget annat än att älska det. Ellerhur? Det är så rofyllt att kolla på, även fast man sett alla avsnitten minst hundrasjuttioelva gånger. Vilket band de har.. Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Alltid tillsammans. Som systrar. Kan inte sluta skratta åt de kommentarer som Ms.Samantha kan kläcka ur sig. Så jävla rolig. Hon är helt klart favoriten.

Kunde inte somna efter programmet så jag gick upp. Vart skithungrig också så jag åt upp nästan en hel sån där hårdmacka.. ni vet en sån där stor rund sak med hål i mitten. hahah. Med ost på. Och så en smoothie på 200 kcal. Såna är bra mellanmål för mig som vill lägga på mig lite.

Och nu sitter jag här. Funderar på vad jag ska shoppa i morrn, för nu är det verkligen på tiden. Har nog dragit mig i flera veckor nu. Har ni hört nåt så skadat? Justja, måste berätta! I dag var jag och älsklingen på Max och åt. Första gången jag tar mig ut under veckan som jag legat med feber. Jag ser fullkomligt förjävlig ut i ett hår fullt med virvlar, stora bylsiga kläder och ett blekt osminkat ansikte. Så kommer det fram en tjej.

-Hej? Känner du igen mig?
-Naeej..? (hjärnan går på högvarv..)
-Martina. MartinaTecknar

Det var Martina från bloggen MartinaTecknar! Ni vet hon som är så himla söt och som är sjukt jävla duktig på att rita? Som jag beundrar otroligt mycket? Som jag känner mig totalt värdelös inför med min egna konst? Haha.. Det var hon! Hon var hur söt och trevlig som helst och det slutade med att jag tog hennes nummer. Så vi får se om det kanske blir att vi träffas nån dag :) Vi har ju trots allt gemensamma intressen. Haha låter som värsta dejten.

Nu måste jag försöka sova. Magväskan ovan kanske blir ett köp i morrn? Jag älskar magväskor och den här var ju bara sååå najs..
Tycker ni också att jag pratar för mycket och borde hålla käften nu? Godnatt.

maldita

Nää vi vill att du pratar mer ju!

Patrik Appelquist

sv: Smutt! Haha där fick du till det! En känga till alla boys där ute, merci! =P Nej jag förstår vad du menar. Ja det ser vi fram emot =)Kramar

Patrik Appelquist

Hey, don´t die on me woman! =) Vem ska då designa alla grymma tirsor !? Haha tack fröken du är inte så jäkla pjåkig du heller, för att vara en västeråsare då... ;)Kramar

fashionfairy

Fin magväska :) I like. Hoppas att du får en bra dag kram kram

hei-na

jättesnygg blogg ;)

Lisa

Snälla säg var den är från, den var skitsnygg!

Alexandra

Blä, hatar att se Sex and the City på tv. Dom klipper bort jättemånga delar i avsnitten. Bättre på dvd!

Maria - livet i Milano ☆

hoppas du har fått någon sömn :)

Nätverket Påverka

Nätverket påverka är en löst sammansatt grupp av lärare och elever vars främsta syfte är att förbättra den kommunala gymnasieskolan i Örnsköldsvik. Målsättningen är att med demokratiska metoder skapa opinion och därigenom påverka politiker, skolledare, tjänstemän, lärare och elever. Vår förhoppning är att förbättra gymnasieskolan men också att skapa förutsättningar för kommande studenter.

HANNA

Ha en bra helg!

kram, http://hannapersson.webblogg.se

K

asså jag bara ääälskar din blogg!

paula

hej! allt bra med dig ?:)

wendy

Fin blogg ;)

victoria

fick hem heart beat-linnet igår och tänkte bara säga att jag är sjukt nöjd! kommer definitivt bli sommarens favorit.

- Shop til you drop

Dom är så jäkla coola! Älskar dom. :D

arnela |

oj riktigt snygg magväska ju!

var kan man hitta den? KRAM

Bella

Hej hur har din dag varit? :)

Asse

Magväskan var faktiskt riktigt fin! din blogg är härlig:)

Camilla

har också haft det asjobbigt med sömnen senaste tiden.. Hur är läget annars då ?

Petra

Hejsan nu behöver ajg din hjälp läs mera om det under rubliken Hjälp.Min kod:Användanamn: Sommar

Lössen: 123456

Ms Mix

Men magväska.. är det riktigt okej, verkligen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress