PÅFYLLT PÅ WWW.KANDEESHOP.SE! SKYNDA!
Ikväll blir det äntligen påfyllt igen på www.kandeeshop.se! De nya linnena med brottarygg tog slut med en gång, väldigt populära med andra ord. Hur kul som helst! Det som fylls på är Heart Beat och Wanted Part 2. Men också det allra första storsäljar motivet Let the music take you to another galaxy och My heart is not for sale - PÅ DE NYA LINNERNA! Heart Beat och Wanted Part 2 går att beställa redan NU. Resten kommer in senare ikväll.

Fuck Off är snart slutsålt det också, bara ett få antal kvar i L och det linnet kommer inte att tas in igen trots att det gått som smör. Kanske till nästa sommar. (Jag har tyvärr producerat och sytt upp alldeles för få linnen denna gång, men jag hade aldrig kunnat förvänta mig att försäljningen och de nya motiven skulle gå så bra).

OBS! Vill du vara säker på att hinna med denna gång - IN OCH BESTÄLL REDAN NU! Detta är sista lasset jag tar in av dessa linnen för i år! Och skynda. För det går snabbt! :)


Till sist vill jag bara ge er alla ett STORT JÄKLA BAMSE TACK för att ni stöttar, pushar och uppskattar det jag gör! Utan er - Ingen Kan Dee! I ♥ U!
RICHI ;*

Varför kan du inte producera mer ifall det är många som vill ha det bara? :o

a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

Åh då blev det som jag hade hoppats på!!! :D:D

att de "gamla" motiven hamnade på loos-fit linnen! WOHOOO! Va kul! :D

a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

sv. nämen OJ. Tack så otroligt mycket!! Din kommentar gjorde verkligen min dag :D:D åhhhh tack!

evelina

aaaaaaaaaaah! nu hann jag ju inte med ,skulle beställa ett beat-linne nu men då var de SLUT!! leeedsen blev jag nu :()

Catoalvilde

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress