GÅRDAGENS KÖP

Skjorta från Gina Tricot.

Hej igen! Tänkte bara visa upp vad jag shoppade i går. En skjorta från GT med lite safarikänsla och jag älskar den! Har däremot inte bestämt mig för om jag tycker att jag passar i den. Finns så mycket fina kläder men som inte riktigt vill sitta snyggt på min lilla kropp. Köpte även ett par svarta sköna linnebyxor från BikBok också. Har aldrig haft skönare byxor förr. De slår till och med mina mjukisbyxor! Så mjukt, tunnt och luftigt material. Är fortfarande ute efter en långkjol eller långklänning och en ny bikini, men jag gissar att det mesta kommer att shoppas i Portugal. Finns så många söta små butiker längs vägarna där. Mycket afrikansk, bohem och etno influerat. Vackra ting helt enkelt.

Sen måste jag bara säga att det är en sådan sjuuuk försäljning nu på www.kandeeshop.se! Jäklars vad ni är shoppingglada i dag. SUPERKUL! Nästan rekord. Sinnesjukt. Jag är så otroligt tacksam för att ni gillar det jag gör, ni måste veta det, ni ger mig inspiration och det nästan kliar i fingrarna efter att få skapa mer nu! Allt säljer som smör av det nya som nu kommit in. Heart Beat är snart slut igen! Fattar ni? IGEN! Jag fyllde ju nyss på lagret ju. Bara några timmar sen! I morgon efter frissan blir det att packa beställningar resten av dagen. Men det gör jag alltid med ren glädje! :) Ni är för underbara!

Jag drar vinnnaren i tävlingen i morrn. LOVAR! Som tröst för att det dröjt lite på tiden kör vi gång en ny tävling inom kort. Lita på det.

GODNATT! ♥
ART BY LISA LANS

Skitsnygg skjorta!

Ida

Vad roligt att det går så bra för dig, du är så otroligt duktig! :D

Patrik Appelquist

Fin skjorta! Sov gott =)//Patrik Appelquist

Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika

www.Gatubarn.nu

OrOsHjÄrtA

Supersoft!

& superglad att det går bra för dig! Du förtjänar det verkligen! Duktiga du! Pepp pepp pepp!!!!

malin

hey tänkt bara uppmärksamma dig om du nu inte viste så har en tjej snott en bild av dig / på dig . Tänkte det var rätt osjysst av henne om du nu inte viste om det. Här är hennes blogg adress i alla fall; http://maintain.blogg.se/

THERÉSE

allt är fint på dig. i alla fall på de bilder man sett. no worries ^^

SANDRA*

Shit va snygg!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress