// Mixed

DROP THE WOLD

Jag har försökt rita de senaste dagarna, försökt och försökt men det har inte gått! Har tjockaste prestationsångesten nu, vafan kom den ifrån? Det går fan inte att rita när man tvingar sig själv.. eller när man VILL men utan tillfredställelse. Förstår ni? Jag säger ju alltid att rita ska vara roligt, inget annat. Jag har inte kännt så i helgen, jag har istället kännt mig pressad att rita värsta teckningarna. Det är då det inte går alls. Det är oftast när jag känner mig väldigt lugn inombords, när jag inte känner några krav och när jag inte tänker så mycket överhuvudtaget som jag gör de bästa teckningarna.

I går köpte jag hörlurar och en mp3! Koss porta pro och en billig mp3 för 199kr. KAAAP. Tänkte köpa en från Apple, men så tänkte jag att äsch, går säkert MINST lika bra med en billigare variant trots att jag är en Apple sucker.Nu går Drop the world med Lil Wayne & Eminem på repeat i mina lurar. SÅ FET LÅT! Lyssna! Beatet och texten är liksom.. jag dörBitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f-ckin’ head!
Kommentarer:

maria:

Skriven:

sköön låt =)


Datorflickan:

Skriven:

Oh-my-f*cking-god. Eminem is back for sure säger jag bara. :)


Liisa:

Skriven:

coolt foto


Malin:

Skriven:

Jag vet hur du känner dig med prestationsångest och WAAAY to höga krav på en själv!

Något jag jobbar med varje dag!

Men jag kan förstå din frustration, speciellt när man vill skapa något fint men det blir inte riktigt som man vill, men det är bara släppa pennan och göra något annat för en stund! Du och vi vet ju att du behöver inte överprestera för du är redan sjukt duktig =)! hoppas du har en fin söndag!


Jeanette:

Skriven:

Åh! Koss Porta Pro är verkligen SKITBRA hörlurar! :)


Art By Tina:

Skriven:

Gillar ramen som skymtas på väggen. Såg detta inlägg tidigare idag (men glömde kommentera) blev inspirerad och rotade fram en stor guldram som jag köpte för längesen, nu ska jag bara hitta den bästa platsen att hänga den på. Rätt snyggt att ha en ram utan att fylla den med en tavla. Tänker att man kan hänga den någonstans och sen sätta post-it lappar inuti med fina budskap, kom-ihåg-grejer, meddelanden, telefonnummer m.m. Ja det blir nog bra!Är klar med en ny tavla, vore kul att höra vad du tycker!

http://artbytina.blogg.se/2010/january/asian-love.html


Simon/my:

Skriven:

SJUKT COOLA HÖRLURAR ;) !!!

Din ispiration kommer komma tbx trust me


nicho:

Skriven:

haha älskar beatet asso! :D dom gick verkligen ut hårt i den här låten :o

oroa dig inte över ritningen , de kommer ,ha tålamod :)


Anonym:

Skriven:

när visar du de 10 finalisterna ? du skulle göra det idag


Phelicia:

Skriven:


Phelicia:

Skriven:

Klantig som jag är lyckades jag såklart skicka en tom kommentar till dig nyss... ehehe.Det jag tänkte säga var att jag håller på att göra en akvarell av en bild på dig. Eller iallafall en del av en bild på dig :)


Dilaan D:

Skriven:

låten e bra!


Neha:

Skriven:

Ja vadfan, billiga saker funkar ofta ungefär lika bra


Anna:

Skriven:

Hamnade på din blogg av en slump, och jäklar vilken tur att jag klickade mig in just här! GRYMT snygga tröjjor och linnen!! Är verkligen mäkta imponerad!!! :)


fannyisaksson:

Skriven:

Usch stackare prestationsångest är det värsta som finns och när man har det blir inget bra och om det skulle bli okej är man ändå totalt missnöjd och ger upp innan man ens kommit halvvägs :/ vet hur det känns, dock inte när det gäller att rita men med mycket annat :( <3<3 hoppas den släpper snart!


martina:

Skriven:

åh. jag ville så gärna vara med i din tävling nu med temat musik! men som du skriver här: jag fick inte klart bilden i tid just på grund av att jag inte kunde tvinga fram någonting - det tog liksom stopp! wellwell, jag kommer igen! :) keep up the good spirit kandee!


Lisa Foto:

Skriven:

Mm hmm, den låten är riktigt jävla fet!!! Älskar texten! :)


Alexandra:

Skriven:

Ball bild! Ha en bra dag kram på dig :D


Em:

Skriven:

Måste bara säga att din musiksmak är riktigt bra! Ingen av mina kompisar gillar min musik och ger mig aldrig mig några tips på några bra låtar. Men så kommer man in på din blogg och bara får såna klockrena låtar! Förresten ritar du galet bra också =)

Kommentera här: