GOTT NYTT ÅR
Okej. Jag har precis upplevt dom värsta dagarna i mitt liv. Bokstavligt talat. Äntligen äntligen äntligen.. såhär 27 min innan det nya året "firas" börjar allt vända till det bättre igen.. Jag har varit sjuk sen i söndags. Varav de sista två dagarna här har jag spytt och inte kunnat äta ett piss vilket gjort mig helt medvetslös.. nästan. Tro mig eller inte, men vid ett tillfälle såg jag ljuset! Jag ljuger inte. Jag var alltså på väg att DÖ! Jag har aldrig någonsin mått så dåligt som jag mått de sista dagarna. Inte vad jag kan minnas iallafall.. Med alla möjliga nojjor och fobier, bla emetofobi så kan ni ju tänka er hur jag haft det. Jag har legat konstant i sängen i en hel vecka. Jag har gråtit som ett barn och ropat efter mamma.. Och nu.. jag kan knappt tro det.. att jag liksom äntligen mår bättre.. det finns inte liksom.. men det gör jag och jag tackar Gud där uppe eller vem fasiken som helst för det!

Jag har dock inte behövt ligga helt ensam och dö den här veckan. Fick sällskap av Marco som också legat sjuk hela veckan.. Nu är det här första gången på typ hela veckan som jag kan sätta mig ner vid datorn. Tänk vad lustigt.. det är 20 min kvar till NYÅR och jag mår äntligen så pass bra att jag kan uppdatera bloggen för att önska alla mina underbara läsare och kunder ett GOTT NYTT ÅR!!!
I WANT YOUR PICS
Flera tusen tjejer har handlat mina kläder på Kan Dee Shop vid det här laget. Men jag saknar era bilder! Det skulle vara så kul att samla så många bilder utav er som möjligt där ni bär mina plagg!

Därför efterlyser jag er som äger plagg från Kan Dee att maila in era bilder till kandeedrawings@hotmail.com!
OBS'! Bilderna får helst vara högupplösta och vara 1000px breda! (Men skicka det du har ändå).

Har du en riktigt snygg bild på dig, där hela du syns, med en schysst outfit inehållande Kan Dee (såklart) har du chans att hamna på Kan Dee Shops framsida med länk till din blogg (om du har nån). Inte illa va? :)

Här kommer lite blandade bilder på några ut av er som bär Kan Dee! Enjoy!


Kenza.


Kenza.


Kenza.


Kenza.


Kenza.


Kenza.


365days.devote.se


365days.devote.se


365days.devote.se


365days.devote.se


http://jeanetteahlstrom.blogg.se


http://jeanetteahlstrom.blogg.se


http://jeanetteahlstrom.blogg.se


http://poontangpie.blogg.se


http://poontangpie.blogg.se


http://poontangpie.blogg.se


http://poontangpie.blogg.se


http://poontangpie.blogg.se


http://msvintagevirgin.blogspot.com


http://msvintagevirgin.blogspot.com


http://msvintagevirgin.blogspot.com


http://michaelaa.webblogg.se


http://febbs.se


http://amandaastor.devote.se


http://amandaastor.devote.se


http://amandaastor.devote.se


http://amandaastor.devote.se


http://aurora-studios.se


http://aurora-studios.se


http://linnlowes.com


http://linnlowes.com


http://signe.metromode.se


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5801196


http://decodemythoughts.blogg.se


http://charlotteperrelli.chic.se


http://nyheter24.se/tyras


http://gynning.net/


http://www.finest.se/Citty


http://ohstlin.se


http://www.tobiasduveskog.com


http://emmelist.blogg.se


http://emmelist.blogg.se


http://www.watermeloncrush.com


http://idaarmittnamn.blogg.se


http://lindarangfeldt.blogg.se


http://itsdare.blogg.se


http://hannavelona.blogspot.com


http://elinamanda.webblogg.se


http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren

Maila dina bilder till kandeedrawings@hotmail.com
!
Och glöm inte.. din bild kan komma att hamna på Kan Dee Shops framsida!
SVULLA OCH SLAPPA

Livingroooooom.

Jag och Marco håller på att bli sjuka. Alla smittar ju en. (skyller på alla andra) Och när jag blir sjuk.. då blir jag verkligen SJUK. Fråga alla som känner mig väl. Nog får dom allt höra det då.. haha. Och nog slutar de lyssna efter tredje gången jag säger att jag inte mår bra, eller har ont i halsen, eller i huvudet, eller i magen, eller i ögonen, eller vart det nu kan vara jag inte mår bra någonstans..

Julafton blev toppen. Den firades med familj och släkt hemma hos mamma och pappa. Jag och Marco stannade kvar fram till midnatt efter att alla åkt hem. Pratade massor.. Åt massor.. Äter fortfarande massor.. Jag har börjat få mage. Helt seriöst. Och rumpa. Och lår. Konstigt. Fet mat, godis och coca cola har aldrig tagit på mig förut. Jag börjar nog bli gammal. Det sägs ju att "det kommer ju äldre man blir".. Ja.. 23 år på nacken.. Jag är ju verkligen gammal. Nej men ska jag vara helt ärlig så glädjs jag bara åt "det lilla extra fett" jag fått på kroppen. Jag ler när jag sätter mig och ser hur magen jäser över byxorna lite.. Haha låter det konstigt? Jag är nog en utav dom 3% som alltid velat gå upp i vikt och som fortfarande vill gå upp i vikt trots att jag fått lite kagge.. Jag satte på mig mina jeans för första gången på över ett år. Sist jag använde dom satt de pösiga runt lår och vader. Nu när jag drog på mig dom kunde jag knappt andas och stänga knappen. Härligt! Kan ta 5 kilo till men sen är det bäst det stannar..

Annars så har dagarna spenderats med min älskade karl, min kusin och hennes karl, min syster Lourenco och Mamma och Pappa. Det har blivit mycket filmtittande och godisätande i nya soffan (som jag älskar). I morrn känns det dock som att allvaret börjar igen.. Det gäller nog att bitchslapa och ruska om sig själv nu för att "vakna" upp till verkligheten igen. Jobb och planer ska uträttas. Företaget ska växa och bli större och bättre. Jag ska må bättre. Fyfan.. hur ska man kunna göra allt man vill lyckas göra utan att känna KRAV?!

Nej fy. Visst är det väl en timme kvar tills nästa dygn? Låt oss svulla och slappa in i det sista!
Love you!