Kan Dee MAD!

Får jag bara spy lite galla över en sak här i världen? Jag kokar av vrede! I går upptäckte jag och El.Maco att det är något fel under våran diskhojävel. Det är liksom ett hål. Ett HÅÅÅL! När man spolar vatten så bara bubblar det ut vatten där under och ut på hela jävla golvet. Och idag försökte jag själv att laga hålet.. Ja, genom att linda runt med maskeringstejp. Garva på hur mycket ni vill bara. Gör det bara. Det gick ju såklart inte alls. Det står en hel höööög med disk där och jag vill bara få undan skiten. Diska upp allt. Vad gör jag då? Jo, jag tar en flyttkartong och ställer ner all jävla disk i den med tanken på att jag kanske kunde diska upp allt i badrummet. Jomen tjena. När jag lyfter upp kartongjäveln så rasar ju naturligtvis all jävla disk ur från botten på kartongen och ner på golvet. Kraaaasshh, bara sådär liksom. Vilket jävla liv det blev där för några sekunder. Jättekul. Råttorna höll på att skita på sig. JAG höll på att skita på mig. Jag som för en gång skull mitt i all annan stress kände för att ta tag i denna skitiga lägenhet. Tror ni inte att all den där lusten bara flög käpprätt åt helvete nu? Bortblåst.

Nej fyfan vad less jag är nu. Ringde till snubben som har hand om sånt här på vårat område.
"Får jag använda huvudnyckeln om du inte är hemma?" Undrar han.
"Va?! Vadå använda huvudnyckeln om du inte är hemma?! DU SKA KOMMA NU! PÅ EN GÅNG! SÅ JAG KAN DISKA!"
Men så sa jag naturligtvis inte. Men jag tänkte. Istället så säger jag trevligt och lugnt
"Absolut, inga som helst problem! Det är ingen brådska."
Jag i ett nötskal.

Jaja, förlåt. Var bara tvungen att skriva av mig lite mitt i all vrede haha. Nu ska jag gå och göra nåt. Gud vet vad.

 

 


CC

hahahahaha du är så rolig kandee! förlåt att jag skrattar men det lät bara så klockrent!

ღ Sabine

fan vad störande!! lider med dig

Frida

ååh, mitt fina linne kom idag, beställde det i måndags, så det gick riktigt fort. och det var MYCKET finare i verkligheten. såå fint :D "my heart is not for sale" :D

Amanda - Bloggen om Glaskonst

de låter som mig.. på pricken!

jag råkar ut för sånt där med..

kram

linn

"Garva på hur mycket ni vill bara. Gör det bara."????????

Emma :)

gud va fort min tröja kom! beställde det i måndags. Riktigt fort:) men jag undrar när det kommer fler 'topar'; my heart is not for sale?

Frida

Usch vad pissigt!!! Stackare. :(

linaa

lina

hehe skrattade när jag läste detta....för jag har exact ett sånt hål under min diskhovjevel!! tror det ska va nått sorts lock till det igentligen. vet inte hur många gånger jag har fått plocka ut allt jsg hsr där under o torkat gammalt äckligt diskvatten!! blev dock bättre när jag rensade avloppet eller vad det nu kallas!! good luck!!=)

Candy

Usch, vad jobbigt. Hatar såna dagar när allt går snett.

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Gah! Man kan bli irriterad för mindre!! =) Jag hade en riktigt usel dag igår jag när mitt Visakort bara slutade funka ÖVERALLT - och jag har varit på semester i Skåne. Nu sitter jag på tåget hem men fortfarande inget kort som funkar - det kommer NÄSTA vecka - får man betala "in natura" på Ica? :)Kram Carro

Lans - nåra penslar, ett staffli och akvarell

haha, men fy så hemskt. Hoppas hålet blir fixat!

Lisa

Livets små missöden; man vet inte om man ska skratta eller gråta, kanske både och i någon slags osynkad och mysko kombination. Skönt att få avreagera sig i alla fall!

kickan34

ush fy fan. Hata när sånt "oförutsedd skit" händer. Hoppas han kan fixa det snart. och ja "jag e oxå snäll när jag svarar folk," även om jag kokar inuti. ingen ide göra de värre. blir arg men vänder det mot mig själv.

emina -konst & kreativitet-

Lider med dig. Usch vilken tanke att allt porslin kraschar i golvet. .

mika

Ojsan! Jag brukar deppa för mindre, det där hade fått mig att bryta ihop. haha! Fy fan!

Jolle

Hur skulle du känna om man är sugen på att tatuera in något liknade av dina konstverk?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress