It's bunny babe
Haha ibland tycker jag att jag är ganska rolig. Han heter ju Jarmo och inte Raimo, hahahaha. Snubben i Robinsson alltså ;) Fattar intevart jag fick Raimo från.. haha, jag kanske tyckte det lät coolare?

Nu har jag varit och handlat lite mat inför kvällen. Bla jordgubbar och glass (Mycket mat där haha) Ölen ligger på kylning i frysen. Jag är så arg att jag ändå inte tog denna dagen ledig och åkte ut och sola och badade istället. Tycker ändå inte jag fått mycket gjort idag. Men men.. Hoppas vädret håller i sig hela veckan..

Jätteroligt att nu även Bunny beställt linne av mig! Hon är så bedårande vacker den kvinnan! :)
Mindre roligt att jag börjar bli förkyld. BLÄ.
I compete
Nu är jag med i Rikauteliggares tävling där man kan vinna ett valfritt smycke från Cocoo. Oh lord om man vinner det ni! Älskar verkligen Cocoos utbud av smycken och klockor. Om jag vinner väljer jag denna klocka! Var med och tävla ni också :)

"Vad säger ni om en tävling där ni kan vinna ett valfritt smycke ur hela sortimentet på cocoo.se? För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om tävlingen i din egen blogg (bara kopiera in denna text och bild och se till att länkarna funkar) och sedan skriva en kommentar här (http://rikauteliggare.devote.se/blogs/1958261/taevling.htm) med ditt namn och artikelnumret på smycket du vill ha. Hur enkelt som helst. Tävlingen pågår fram till den 10 juni då en vinnare utses. Lycka till!"