Jag lever..
Gaaah, jag lär väl uppdatera lite snabbt här och säga att jag lever? Jag lever! Det sista jag vill just nu är att sitta inne och framför datorn. Så tänker nog många.

I går var jag och Marco och tränade på gymmet vid lunch tid, sen badade vi och solade där resten utav dagen. Jag blev BRUN! Äntligen! På kvällen kom mam&pap och hämtade oss och vi åkte hem till några nära och kära och grillade. Jag och Maccisen hade egentligen bestämt att dra ner på stan och se Promoe. Men det blev aldrig av.

I dag ska vi köra samma visa igen tänkte vi. Gymma sola och bada. Kvällen blir lugn. I morgon är det ju skola och jobb igen. FAN va boring..
Caroline

Låter som en skön söndag!! Själv jobbar man till 15, men blir nog lite sol för mig oxå sen...=)

Aurora Studios

Förstår att det måste ha varit jobbigt=/ Och ja, värmen är något i hästväg den också;)Jag har ett gäng färdiga bilder åt dig, kan maila dem på stubben. De är i litet format och som sagt, de finns i större men skickar alla dem på en och samma gång:)

Kram på dig fröken och hoppas att du mår bättre snart=)

Sara

Läs mitt senaste inlägg! ;)

Lilly

Ska vi lägga till varandra på bloglovin?:D

Pouneh

Kan Dee. Jag måste bara säga att jag tycker din blogg är fantastisk, du är en otrolit fin människa och du ritar gudomligt bra. Jag ska lätt börja följa din blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress