Post it
Jag HATAR reklamkommentarer. Så skicka inga.
Jag HATAR också kommentarer som "fin blogg, ska vi följa varandra via bloglovin?" - Vad är det där för spel? Jag går gärna in och kikar på din blogg och tycker jag att den verkar intresann så kommer jag givetvis att lägga till den på bloglovin. Jag lägger inte till någons blogg för att vara snäll. Jag vill ha mina absolut favoribloggar samlat på ett ställe och jag tycker det är det som bloglovin är till för. Samma sak vill jag att det ska vara för folk som hittar hit. Prenumerera på min blogg för att ni gillar den, INGET annat. Jag hade inte klarat mig utan bloglovin, jag har ett 10 tal favoriter där ute. Jag har ingen blogg som bara ligger där för att ligga. För att jag är snäll. Ingen scrollas förbi oläst.

Min post började komma i går. Skönt. Ändå var det bara 2 brev? Mysko? Fortfarande inget internet, gör mig galen. Bokstavligt talat galen.

Jag färgade mitt hår i natt. Gahhh jag älskar färgen! Kopparbrunt.. Mitt löshår fick också den färgen. Och det blev snyggt! I morrn ska jag sola. Jag gillar inte att se död ut i hyn. Förresten så har jag tagit tag i träningen igen. Och inte bara det. Jag har börjat cykla som en tok. Jag cyklar överallt och kör stenhårda pass på gymmet och äter mycket mat. Snart får jag nog några kilo för att slit. Yihoo! Bäst att börja inför beach 2010 i god tid haha o__O

Tack för alla era underbart fina kommentarer! Så fort jag får tillbaka mitt internet så ska jag börja svara på dem!

Jennie

Åh, sånadär bloglovin kommentarer stör mig med. Jag menar om man gillar en blogg är det la självklart att man bevakar den - varesig den andra gör det eller inte.

Hanna

det stämmer helt klart.

Lans - nåra penslar, ett staffli och akvarell

Är också less på sånnadär kommentarer. Man lägger ju inte till folk där om man inte tänker läsa deras blogg.

Jenn

skönt att höra att det går frammåt för dig.Själv hade man hoppas att kunna cykla men har punka/för lite luft i bakdäcket. Har ingen cykelpump och inga pengar att skaffa nytt däck eller kunna laga det gamla. inte glad.skönt om dig. kram

JeNnY

Får vi inte se nån bild på nya hårfärgen då? :P

Cassandra

Du är ju så jävla snygg iaf! Tycker inte alls du ser för smal ut som du tycker. Men så brukar det vara, andra tycker inte detsamma som en själv. Men snygg är du i alla fall!

Dixi Wonderland

jag håller med dig! Jävligt irriterande med bloglovin skiten HAHA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress