Orkar du läsa? :)
Hej!
Saknat mig?
Visste väl det, hihi ´__`

Jag känner att jag behöver PEPP i dag för jag känner mig värdelös. Det är bra att tänka på sina formtoppar när man har dom hära självkänslofallen. Som när jag hade mitt livs stora bloggläsarrekord med närmare 8000 unika besökare. När jag låg före Bunny på blogtoppen, och på ca 20:e plats på mest besökta bloggar i hela Sverige. Det kändes jävligt olustigt men jävligt kul också (om jag nu får svära&skryta) för jag har kämpat SÅ med att synas - framförallt med min konst och det jag skapar. Och att få sådan otrolig respons av ER fick mig att vilja kämpa på ännu mer, skapa ännu mer, designa ännu mer och rita ännu mer!

Jag blir gladare när jag tänker på såna här saker. Blir mer peppad att ta mig dit igen. Jag hade önskat att den där stunden varat för evigt. Jag hade hopp om att få hamna på mest besökta listan då men det gjorde jag inte. Får jag tilläga att jag inte fattar ett smack av hur den där listan fungerar? Seem's like it's stuck!

Nu har jag en liten nedgång här. Jag har inget internet hemma. Jävlars vad jag tjatar om det. Men det kom en avi på posten och mina dumma deppiga tankar (som inte bara handlade om statistik, nedgångar och om att inte ha något internet..) böts ut mot ett glatt humör istället. Jag anade var det var och sprang direkt till Hemköp för att hämta ut paketet. När jag kommer hem och öppnar paketet ligger där i vad jag hoppades på. Min I do collection från make up store. Mina tankar flög direkt tillbaka till tävlingen och vinsten på nyheter24. Jag vann. Inte bara smink från Make up store utan också en RESA!

Ni kanske tänker att jag inte har den endaste anledning till att känna mig deppig och värdelös, och vet ni vad? Ni har så rätt. Det kan verkas som att jag inte uppskattar det jag har och har lyckats få. Men så är verkligen inte fallet. Jag typ lever på era fina ord om min konst. Och att jag lyckas få såna fina formtoppar är jag evigt tacksam för.

Och för att få er att förstå hur tacksam jag är, och för att visa min tacksamhet för att NI ville se mig vinna den här tävlingen, för att NI stöttar mig, pushar mig och uppmuntrar mig, för att NI tror på mig när jag själv inte gör det - tänker jag nu fixa en tävling där en utav mina kära läsare kommer att vinna denna I do collection från Make up store!

Ni underbara läsare som stöttar ska väl också få lite credit nångång
och inte bara jag när jag känner mig deppig och värdelös?


När mitt internet behagar att komma tillbaka, kör jag i gång tävlingen :)
You better be back!
Skynda på

Nu finns det inte mycket kvar av tishorna/långärmade, så passa på att klicka hem innan dom tar slut!

 
Här har vi söta Foki i Bizzy och Collect Me tishorna!

Klicka HÄR för att se mer!

Post it
Jag HATAR reklamkommentarer. Så skicka inga.
Jag HATAR också kommentarer som "fin blogg, ska vi följa varandra via bloglovin?" - Vad är det där för spel? Jag går gärna in och kikar på din blogg och tycker jag att den verkar intresann så kommer jag givetvis att lägga till den på bloglovin. Jag lägger inte till någons blogg för att vara snäll. Jag vill ha mina absolut favoribloggar samlat på ett ställe och jag tycker det är det som bloglovin är till för. Samma sak vill jag att det ska vara för folk som hittar hit. Prenumerera på min blogg för att ni gillar den, INGET annat. Jag hade inte klarat mig utan bloglovin, jag har ett 10 tal favoriter där ute. Jag har ingen blogg som bara ligger där för att ligga. För att jag är snäll. Ingen scrollas förbi oläst.

Min post började komma i går. Skönt. Ändå var det bara 2 brev? Mysko? Fortfarande inget internet, gör mig galen. Bokstavligt talat galen.

Jag färgade mitt hår i natt. Gahhh jag älskar färgen! Kopparbrunt.. Mitt löshår fick också den färgen. Och det blev snyggt! I morrn ska jag sola. Jag gillar inte att se död ut i hyn. Förresten så har jag tagit tag i träningen igen. Och inte bara det. Jag har börjat cykla som en tok. Jag cyklar överallt och kör stenhårda pass på gymmet och äter mycket mat. Snart får jag nog några kilo för att slit. Yihoo! Bäst att börja inför beach 2010 i god tid haha o__O

Tack för alla era underbart fina kommentarer! Så fort jag får tillbaka mitt internet så ska jag börja svara på dem!