THE HARDEST BRICS W.I.PSitter och skissar/ritar lite.. Sitter och sitter, jag ligger på mage i sängen. Är alldeles för lat för att verkligen sitta upp. Men min nacke och rygg får leva där efter också.

Nån mer som såg Victoria's Secret Fashion Show? Tycker alla ska sluta säga att dom är så jävla vackra och snygga hela tiden som om de vore några Gudar bara för att dom tränat upp sina kroppar som fan och spacklat på 1 och en halv liter make up! DU ÄR OCKSÅ VACKER! (Inte avundsjuk alls) Nej om jag ska var helt ärlig nu. HELT ärlig.. Jag blir alltid deprimerad i ungefär tre månader frammåt efter att jag sett showen haha. Och inte hjälper det heller att M säger att bara jag lägger på mig 3 kilo och tränar lite på gymmet så har jag Victoria Secret kroppen. Bara jag har motivationen skulle jag vilja säga.. Jag är alldeles för laaat.

Kläderna då? Vad tyckte ni om dom? Eller underkläderna då.. Jag tyckte de var jättefina som vanligt, gillade de där lekfulla/färgglada mest. Jag har redan en favorit, ska leta fram en bild på det sen och visa er. Nu ska jag fortsätta rita!
Ida

Assnygg bild! Love it!Kramar Ida

Johanna - www.johannajagendal.se

Ser grymt snyggt ut!

Angelica

Äsch, dom var inge speciella, var några tjejer som såg bra ut bara..och jag kan ju säga att du skulle klå dom flesta av dom.

Du är vacker!

Och du är förjäklig på att måla =)

Linn

sv, var hon? :) Tänkte inte på det, men jag tror att det är meningen att dom ska visa attityd oså på scen ;} GOTT NYTT 2010 KANDY! ;*

Sara

Sv: Åh, typiskt :p Får leta om jag åker till Portugal någon gång ;)Gott nytt år! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress