NÅNTING HÄNDE
Jag har ju tidigare pratat om uppenbarelser. Ibland kommer dom till mig men nu var det länge sedan. Sedan vi flyttade tillbaka till Sverige i November så har jag tappat fotfästet lite när det kommer till mitt måleri men jag har inte fattat det på riktigt förrän nu. Det har absolut inget med själva kreativiteten att göra för den finns där. De tre senaste åren har varit de mest kreativa åren i mitt liv och det tog verkligen fart när vi flyttade till Portugal och där jag kände också att jag utvecklade min personliga målarstil ännu mer.
 
Sen flyttade vi tillbaka till Sverige och nånting hände. Det syns så väl på mina verk. Jag vill betona att jag respekterar alla mina verk, det ligger en hel själ bakom varje målning, många timmar och en enorm entusiasm. Jag älskar dem alla på olika sätt. Men jag kom på mig själv när jag satt och målade på en tavla som skulle ingå i ett projekt, att jag har inte så roligt längre när jag målar de här motiven. Man tror att man har sån kontroll över allting hela tiden, men oj man ska ta inte det för givet för helt plötsligt så slår det dig, som en blixt från ovan, att man tappat bort sig själv lite på vägen. Det är lätt att bli blind och att "somna". Nyckeln är att försöka vara medveten, eftertänkande och reflekterande.
 
Jag kom på mig själv sitta och tänka att det här är tråkigt. Inte själva måleriet, att dra penslarna mot duken, blanda färger.. Utan motivet. Jag har fastnat. Jag kom på mig själv tänka, det här är för normalt. Det här är för perfekt. De här är dött. Missförstå mig rätt, de målningar jag gjort sen jag flyttade hem till Sverige är otroligt fina på sina sätt. Men det känns kanske inte som jag, på riktigt. Motiven känns tråkiga..
 
Jag är så tacksam för den här "skänken från ovan" som fick mig att vakna upp lite granna. Nu kan jag bara försöka att återgå till där jag var när vi bodde i Portugal som var den bästa tiden i mitt liv. Där min konst fick blomma. Jag ber till gudarna, jesus, änglarna, vem som helst som vakar över mig (Låter otroligt jättereligös nu) att vara med mig, att guida mig till den väg där jag hör hemma, att hjälpa mig att blomstra med mitt skapande och att få sprida ut denna blomstrande glädje till resten av världen. (Förlåt att jag låter cheesy).
 
Här kommer en bild på min favoritmålning "The golden pineapple" som jag målade när jag bodde i Portugal. Denna finns även som konsttryck i min shop, i storleken 70x100cm.
 

Till sist så vill jag tacka alla mina läsare och följare som ständigt stöttar mig genom hela min resa och som alltid är med mig, respekterar mig och sprider kärlek. Tack! ♥
Christina

Du är så fantastiskt duktig, jag förstår precis vad du menar. Du kommer hitta "tillbaka".

Emelie

Jag tror någonstans att "allt står skrivet". Det som är meningen att hända händer. Jag tror vad du än väljer att skapa så kommer folk att gilla det. För du har redan skapat en relation till många där ute som respekterar dig och din konst och ibland kan det vara kul och spännande att se dig göra något nytt :)

Jag kämpar varje dag och ber för att jag bara ska få syssla med mitt skapande och inte behöva ta mig till ett jobb som jag mer eller mindre hatar. Men det viktigaste i livet är att man aldrig slutar tro och bara kämpar på. Allt som har hänt mig i mitt liv har hänt av en anledning och allt brukar för det mesta lösa sig till det bättre.

Och jag brukar tänka att det är en otroligt fin gåva att veta vad man vill i livet, att ha en dröm. Det finns många vilsna själar där ute som inte har någon aning om vad dom vill göra med sina liv. Men att veta vad man vill och kunna utvecklas med sin talang är otroligt fint tycker jag.

Kör på Sandra, du är grym! <3

Anonym

Du klagar mycket på vart du bor. Men när du bodde i Portugal skrev du om hur illa det var även där och hur allt du ville var att flytta tillbaka till Sverige. Nu var helt plötsligt tiden i Portugal den absolut bästa och du vill flytta tillbaka igen. Missförstå mig rätt men jag tror inte det spelar så stor roll vart du bor. Jag tror du måste jobba med ditt egna mående och inte skylla det på platsen där du bor.

Anonym

Du klagar mycket på vart du bor. Men när du bodde i Portugal skrev du om hur illa det var även där och hur allt du ville var att flytta tillbaka till Sverige. Nu var helt plötsligt tiden i Portugal den absolut bästa och du vill flytta tillbaka igen. Missförstå mig rätt men jag tror inte det spelar så stor roll vart du bor. Jag tror du måste jobba med ditt egna mående och inte skylla det på platsen där du bor.

G.B

Hej! Jag har följt dig i massa år och tycker du är en fantastisk konstnär. Jag har själv försökt ta mig tillbaka till måleriet efter åratal av dåligt mående. Det enda jag egentligen gjort är att ha slutat när det börjat kännas som om jag tvingar mig själv att måla. Det är ju någonting jag gör för att lätta ångest, inte skapa ångest.
Iaf, jag har en fråga! Jag har fått ihop lite målningar nu och tänkte beställa prints, men har aldrig gjort det förut. Skulle du kunna ge mig något tips på sidor att beställa prints från? Det finns en hel uppsjö av sidor men jag vet liksom inte vilken jag ska välja..
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress