NÅNTING HÄNDE
Jag har ju tidigare pratat om uppenbarelser. Ibland kommer dom till mig men nu var det länge sedan. Sedan vi flyttade tillbaka till Sverige i November så har jag tappat fotfästet lite när det kommer till mitt måleri men jag har inte fattat det på riktigt förrän nu. Det har absolut inget med själva kreativiteten att göra för den finns där. De tre senaste åren har varit de mest kreativa åren i mitt liv och det tog verkligen fart när vi flyttade till Portugal och där jag kände också att jag utvecklade min personliga målarstil ännu mer.
 
Sen flyttade vi tillbaka till Sverige och nånting hände. Det syns så väl på mina verk. Jag vill betona att jag respekterar alla mina verk, det ligger en hel själ bakom varje målning, många timmar och en enorm entusiasm. Jag älskar dem alla på olika sätt. Men jag kom på mig själv när jag satt och målade på en tavla som skulle ingå i ett projekt, att jag har inte så roligt längre när jag målar de här motiven. Man tror att man har sån kontroll över allting hela tiden, men oj man ska ta inte det för givet för helt plötsligt så slår det dig, som en blixt från ovan, att man tappat bort sig själv lite på vägen. Det är lätt att bli blind och att "somna". Nyckeln är att försöka vara medveten, eftertänkande och reflekterande.
 
Jag kom på mig själv sitta och tänka att det här är tråkigt. Inte själva måleriet, att dra penslarna mot duken, blanda färger.. Utan motivet. Jag har fastnat. Jag kom på mig själv tänka, det här är för normalt. Det här är för perfekt. De här är dött. Missförstå mig rätt, de målningar jag gjort sen jag flyttade hem till Sverige är otroligt fina på sina sätt. Men det känns kanske inte som jag, på riktigt. Motiven känns tråkiga..
 
Jag är så tacksam för den här "skänken från ovan" som fick mig att vakna upp lite granna. Nu kan jag bara försöka att återgå till där jag var när vi bodde i Portugal som var den bästa tiden i mitt liv. Där min konst fick blomma. Jag ber till gudarna, jesus, änglarna, vem som helst som vakar över mig (Låter otroligt jättereligös nu) att vara med mig, att guida mig till den väg där jag hör hemma, att hjälpa mig att blomstra med mitt skapande och att få sprida ut denna blomstrande glädje till resten av världen. (Förlåt att jag låter cheesy).
 
Här kommer en bild på min favoritmålning "The golden pineapple" som jag målade när jag bodde i Portugal. Denna finns även som konsttryck i min shop, i storleken 70x100cm.
 

Till sist så vill jag tacka alla mina läsare och följare som ständigt stöttar mig genom hela min resa och som alltid är med mig, respekterar mig och sprider kärlek. Tack! ♥