IN THE MAKING OF SHANELLE
Hörrni, ni som kommenterar, jag älskar er! Det är så himla roligt att komma in här och se att det kommit in en kommentar eller två. Jag kan ju liksom inte kräva någonting tillbaka när ni knappt får något utav mig här. Så TACK! Jag läser dem alla med ett leende på läpparna. Era ord betyder massor för mig och jag får en sån där good feeling ni vet inombords medan jag läser, ni är ju så genomsnälla! Vill bara krama om er och typ bjuda på en kopp te!
 
Det här med tre inlägg i veckan däremot.. Jag vet inte. Att det ska kännas så märkligt svårt att blogga nu för tiden, jag begriper det inte. Tänk förut för typ 10 år sen när man kunde spotta ut 5-6 inlägg om dagen, hur kan man ens ha så mycket att skriva om? Någon skrev håll dig till ett inlägg i veckan. Det kanske får bli så. Vi får se.
 
Nu ska jag prata om något annat. Nämligen Shanelle. Shanelle är mitt senaste konstnverk förstår ni. Jag lämnade de stora canvasdukarna för ett tag (Efter Lemonade) för att återuppta tecknadet på papper vilket jag inte gjort på flera år! Jag är en människa som tröttnar snabbt när det blir för ensidigt. Livet är ju så mycket! Förstår ni hur jag menar? Livet är inte bara en grej, det innehåller liksom miljarder olika saker, delar, känslor, intryck, färger, former, syner.. Etc.. Det är därför jag älskar tror jag att prova så mycket olika saker, att få experimentera och prova mig fram. Vad händer om jag gör såhär? Och vad händer om jag gör sådär?
 
Så jag ville testa att teckna med blyerts OCH måla med akryl på ett akvarellpapper i storleken A3. Pappret blir ju lite buckligt när det kommer i kontakt med fukt men jag tycker att det var roligt att pilla på något i mindre skala denna gång. Blyerts är ju dessutom det medium som jag alltid, ända sedan jag varit liten, jobbat allra mest med så jag känner mig otroligt bekväm med det och det var roligt att få känna känslan igen. Men redan när målningen/teckningen (?) var färdig så började jag sakna de stora dukarna igen.. Det finns ju inget som slår känslan av en stor målning på uppspänd duk.

Skissade först upp en idé på hur miss Shanelle skulle se ut, detta på vanligt A4 skrivarpapper typ.
 
Sen så överförde jag skissen till akvarellpappret.
 
Skuggade ansiktet/huden och håret med blyerts och sedan tröjan, bakgrunden och örhängerna med akryl och Posca.
 
Tröjan har fått mönster i guld
 
Läpparna fick bli plommonlila och med hjälp av vit signeringspenna kunde jag göra highlights.
 
Gorde håret riktigt vitblondt med vit Poscapenna.
 
Och så här blev hon! Voilá!

Shanelle.
 
 
Elegant, mjuk, pastellig i en askgrön nyans? Kan man säga så? Grågrön? Kryddad med lite detaljer i guld och plommonlila. Den känns vårig! Originalteckningen/målningen kommer att tävlas ut på min Instagramsida @sandranobreart inom en snar framtid, men konsttryck på henne i storleken 70x100cm finns redan att klicka hem i min shop. Det är som vanligt begränsad upplaga och den kommer självklart signerad av mig. Hoppas ni gillar Miss Shanelle!

Fun Fact:
Hennes namn kommer från en av mina instagramföljare vars namn är just Shanelle. Jag tyckte att det var så fint med tanke på själva stavningen att jag helt enkelt frågade henne om jag inte kunde får döpa en av mina kommande verk efter henne. Det fick jag, tack ♥
Vera

Å vad härligt med ett steg för steg inlägg! Hon är fantastisk! Håret är dröm

Vera

Å vad härligt med ett steg för steg inlägg! Hon är fantastisk! Håret är dröm

GoForFit

Alltid lika spännande att se processen! Och så fin hon blev! 😍 Och jag har helt missat din instagram?! HUR? Nu följer jag dock, woho! Haha 😃

SHANELLE

Much love my dear ❤❤❤

Louie

Jättevacker! Alltid kul att se processen :)
Jag har också försökt med att skriva många inlägg, men har insett att det inte går. Försöker istället hålla mig till att lägga energi på att göra så bra inlägg som jag kan, även fast det blir färre. Kvalitét över kvantitet liksom:)

Josefine Monroe ♥

Gud så duktig du är! :D

Nathalie Isaksson

Men så vackert tecknat! Snyggt både i färg och utan!

Helene

OJ va snyggt!! :o :D

Adrian Gustafsson

Vilken fin och intressant blogg du har! Och vilka fantastikskt fina och häftiga tavlor du gör!

Emelie

Jag älskar den här tavlan! <3 <3 <3

Camilla

Du är bäst!! Sluta aldrig att blogga :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress