IVORY MOON
Dagarna och veckorna flyger fram.. Jag jobbar och målar som vanligt om dagarna, har min dröm i åtanke hela tiden och försöker förlita mig på att allt hårt jobb en dag kommer att ta mig till min dröm. Som vi kämpar jag och Marco, för vårt liv och för våra drömmar.. Det ska ni som läser detta också göra - glöm aldrig bort era drömmar ♥
 
För några veckor sedan målade jag en ny tavla där syftet var att hjälpa hundar. Den fick heta Ivory Moon och auktionerades ut på Tradera. Pengarna kommer oavkortat att gå till att hjälpa hemlösa och/eller utsatta hundar i Portugal. Tanken är att jag själv ska besöka något shelter eller sancturary när vi väl flyttat tillbaka till Portugal (Ja vi kommer flytta tillbaka) och se till att pengarna kommer till sin rätt samt hjälpa till fysiskt genom att typ volontära. Problemet kan bli min pälsdjursallergi, men.. Vi får se.
Jag är inget stort fan av den här målningen själv, men mina trogna följare älskade henne och önskade att jag skulle göra konsttryck så jag valde att göra en mini-upplaga av endast 25 exemplar i storleken 50x70cm. Första dagen den släpptes i min butik sålde mer än hälften slut och nu finns enbart ett fåtal kvar. De är signerade och numrerade från 1-25 och går att köpa här.
 
Nu har jag precis börjat med mitt projekt som jag nämnde om tidigare här i bloggen. Jag vill inte berätta vad det är eftersom jag vill att det ska bli lite av en överraskning sen när det är klart. Jag hoppas att kunna presentera vad det är för något i April nångång. Vi får se.

Kram på er!
// Sandra
Sallie

Kan du inte berätta mer om hur ni kommit fram till att ni återigen ska flytta tillbaka?

Victoria

Har scrollat igenom flera månader av din blogg, så himla inspirerande! Och ska bli spännande att läsa om flytten tillbaka till Portugal :)

Emelie

Jag tycker denna tavla är otroligt vacker!

Och vad fint att du vill hjälpa dom stackars lidande hundarna. Jag har samma dröm att få hjälpa hjälplösa djur/hundar
för det skit vi människor gör på den här planeten. Skulle va en dröm om man kunde göra nåt för att hjälpa till att göra planeten lite bättre.

Jag gör själv smycken och skulpturer. Skulle vara roligt om vi kunde göra ett samarbete en dag och samla ihop en slant till djur i nöd. :)Heeej!

Hej! Älskar dina målningar så mkt! Hur gör du när du målar på canvas och ska skugga ansikten? Jag försöker o försöker men får inte alls till det! Några bra tips? ☺️ Kram!

Heeej!

Hej! Älskar dina målningar så mkt! Hur gör du när du målar på canvas och ska skugga ansikten? Jag försöker o försöker men får inte alls till det! Några bra tips? ☺️ Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress