CAYENNE
Först och främst så vill jag tacka för alla som kommenterar här på bloggen, jag vet att jag är sämst på att svara. Jag måste bli bättre på det. Tack iallafall, för att ni fortfarande klickar er in här och bemödar er med att skriva så enormt fina rader till mig, det betyder massor ♥
 
Vad har hänt sedan sist då? Jo jag målar mycket, packar odrar som trillar in då och då och jobbar med andra företagsrelaterade grejer. Nu har jag en grej på gång som jag har som mål att ro i hamn alldeles själv. Jag vill inte berätta mer än så men jag hoppas att det kommer att bli nånting riktigt bra utav det.. Ni får veta i sinom tid.
 
Jag har målat en ny tavla som fått namnet Cayenne! En skönhet med kopparrött svall och massa fräknar, såklart. Fräknarna har väl blivit lite utav mitt signum med tiden. Det är fint med fräknar. Jag älskar det.
 
 
Bilden ger däremot inte henne rättvisa alls, skuggorna är uppätna av kameran. Målningarna är alltid finare i verkligheten, om man får säga så, det blir liksom en helt annan känsla och upplevelse då. Cayenne är målad med akryl på duk i storleken 70x100cm och finns till salu i min webshop HÄR.
 
Nu kallar jobbet på mig, hoppas ni får en underbar dag alla. Kram på er!
 
// Sandra
Josefine

WOW så vacker. Herregud vad du är grym på att måla!

Svar: Åh tusen tack fina du! <3
kandees.com

Christina

Väldigt vacker tavla! Du är så duktig!

Svar: Tusen tack! <3
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress