ALWAYS BY YOUR SIDE
Ibland gör man lite tokiga beslut. Jag måste erkänna att jag tappade bort mig själv där ett tag, kände mig lite vilsen. Men det är klart jag inte kan ge upp bloggen bara sådär? Däremot kommer jag blogga när jag känner och har lust för det så slipper det bli krystat. Det låter väl bra? :)
 
Vad har hänt sedan sist då? Faktiskt ingenting speciellt alls. Jag har jobbat på som vanligt med mina drömmar och mål i sikte. Som det ser ut just nu flyttar jag iallafall tillbaka till Portugal efter jul. Vi får se! Marco flyttar eventuellt före. Jag känner mig inte levande här i Sverige men jag ångrar ingenting jag gjort och jag ångrar inte heller hur jag har resonerat ibland, jag tror att vissa människor behöver få prova sig fram i livet och känna efter vart de hör hemma.
 
Här kommer en bild på en av mina senaste målningar som är något helt annat än vad jag normalt brukar måla. Det här är utan tvekan min favoritmålning, just för att jag släppte taget och gjorde något helt annat men som ändå känns så väldigt jag på något vis. Jag älskar den! Jag älskar den så pass mycket att jag valde att behålla den och den ska få en speciell plats i vårt framtida hus i Portugal.
 
 
 
 
 
"Always by your side" 50x60cm
 
// Sandra