VILL DU VINNA?
Jag kan inte röra mig. Bokstavligen. Jag vaknade upp och mådde bra men några timmare senare får jag så ont i rygg och nacke att i stort sett varenda rörelse gör svinont. Typ nackspärr. Skulle behöva morfin. Närå. Men det gör förbannat ont. Det enda min kropp tillåter mig att göra är att sitta still i en och samma position, då smärtar det inte lika mycket. Vilket egentligen är perfekt då jag håller på att bygga en helt ny webshop hos en helt ny leverantör. Det är så förbannat roligt! Och jag kan säga såhär.. det blir så jäkla bra!
 
Har suttit hela dagen i går och idag och jobbat med den nya webshopen (Kanske är därför jag fått ont?) och den här versionen blir verkligen proffsig! Är så himla taggad på att få lansera den för er! Så fort den nya websidan är färdig ska jag börja på med att designa visitkort och annat smått och gott som jag vill ha till mina förpackningar sen etc. Det ska ju packas fint när man handlar konst, ellerhur? Att packa mina kunders beställningar har alltid varit halva nöjet.
 
 
Här kommer en inspobild på konsttrycket The Golden Pineapple i storleken 70x100cm. Har du instagram eller facebook, eller kanske både och så kan du vara med och tävla om att vinna just denna. Jag kommer att dra två vinnare nu på torsdag, en från instagram och en från facebook.
 
Instagram: @sandranobreart.
 
Nu ska ja fortsätta här. Ha en fin kväll!

//Sandra
Anonym

Vem vann daaaa? :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress