IN THE MAKING OF..
Min hund Selma, en väldigt liten Lagottotjej på 5 år, är en riktig godisråtta. Hon äter allt. Till och med sallad. En gång hade jag råkat lämna kvar hundgodis i fickan på mina fina nyinköpta mönstrade byxor från Indiska och när jag inte henne såg var hon där och bet ett stort hål i byxan för att komma åt godiset. Japp, det var dom byxorna det. Jag höll upp dom framför mig och fick se världens hål! De gick inte ens att laga. Men jag vill inte kasta dem så jag la ner dom i lådan och tänkte att jag måste fundera ut något att göra med byxorna ändå.
 
Så slog det mig en dag. Varför inte blanda in tyg i mina målningar? Själva tyget med alla dessa mönster och färgkombinationer är ju så vackert! Nu fattade jag varför jag inte kunde slänga byxorna då när jag upptäckte hålet. Jag älskar ju som sagt att experimentera med konst och olika medier och tack vare att Selma varit olydig (Eller jag klanatig?) så blev ju detta ett ypperligt tillfälle att testa någonting för mig helt nytt!
 
Enligt skissen till den här målningen så har jag ju tecknat mina klassiska mönster, men istället för dessa så tänkte jag att jag skulle prova med tyg istället. Här kommer lite bilder under processen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ut att bli ganska häftigt ändå? Eller vad tycker ni? Den färdiga målningen visar jag upp i ett annat inlägg. Hoppas ni får en härlig dag och ikväll, det klassiska Svenska fredagsmyset! Saknar!

Kramisar ♥
// Sandra
GoForFit

Love it!! Kommer bli superspännande att se slutresultatet :D Kanske var tur att Selma halvt käkade upp byxorna? ;) haha

Svar: Haha ja, det var nog kanske meningen. För resultatet blev kanon tycker jag med tyget inblandat! :) Får tacka Selma..
kandees.com

Ninni

Alltså wow vad snygg den blev!! :) du är så jäkla grym på det du gör

Svar: Men tack snälla du! <3 Kram på dig
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress