FREE THE ANIMAL - NY MÅLNING
Och så blev den äntligen klar. Det kanske helt enkelt var meningen att Selma skulle bita sönder mina fina byxor så att detta fina verk fick bli till. Jag älskar den här målningen. Jag älskar färgkombon, ganska dova, neutrala färger och så mönstret. Den mönstrade klänningen är alltså tyg (Byxorna som Selma bet sönder). Jag har klippt tyget i små bitar och sen pusslat ihop det till att bli hennes klänning. Även örhängerna är av tyget. Finurligt va?
 
 
Flamingon var en rejäl utmaning. Jag har aldrig målat djur tidigare och helt ärligt var jag 100% säker på att överlåta flamingon till Marco.. Han är ju duktig på att måla djur och realistiskt så jag tänkte att den får han göra. Även om jag inte ville ha flamingon sådär superrealistisk egentligen, så var jag ändå beredd på att låta Marco få måla den så. Men sen ändrade jag mig och tänkte att nä nog fan ska jag klara av detta! Skärp dig nu och försök! Det blev en utmaning fylld med lärdom. Det bästa är ju att jag vågade! Det är inte världens finaste flamingo jag vet, men jag är nöjd för att vara första gången som jag målar djur. Jag tycker nog att den blev ganska fin ändå.
 
Och stor är den målningen. Eller alltså ja.. det finns ju såklart dukar i alla möjliga storlekar här i världen men jag har aldrig målat på större än 100x100cm eftersom det utbudet tyvärr aldrig funnits där jag bott/bor. Men nu hittade jag en duk i storleken 100x120cm och nöp den med en gång. (Fanns bara två kvar). Häftigt med denna storleken när målningen är klar, men lite smått bökigt att jobba med när man inte har någon studio där man får plats och rum.
 
Free the animal finns att köpa som original i min shop. Konsttryck planeras tyvärr inte för målningen.
NU ska jag sluta babbla :)
 
Ha en underbar söndagkväll ♥
//Sandra
Sandra

Alltså!! Superfin😍

Svar: Tack fina du, kram
kandees.com

Anonym

Kanonfin! :-)

Svar: Tack snälla :)
kandees.com

Vendela

Häftig! Och jag gillar kontrasten mellan stilarna på henne och flamingon 👍🏼

Svar: Tack! Ja det är en udda kontrast haha :)
kandees.com

GoForFit

Wow! Vacker!! 😍

Svar: Tack! :)
kandees.com

Jenni Lenita

Men gud så underbar den är 😍
Den är helt perfekt och tyget sitter så otroligt bra på den, passar verkligen så så bra! Du är verkligen duktig 💕

Ha en fantastisk dag 💕

Svar: Tack! Vad glad jag blir! <3 Detsamma :)
kandees.com

Linnea

Riktigt fin är den!! *hjärtögonemoji* men jag har en liten fråga ang det här med tyget, blir inte det problem med upphovsrätten?? Vill verkligen inte vara elak eller liknande utan jag är helt enkelt nyfiken. Tycker att det är en genialisk idé att använda återbruk i konst på det viset, men blev lite fundersam över detta.

Svar: Tack snälla du! :) Hade inte en tanke på det, ska kolla upp det!
kandees.com

Mia

Hej!

Jag är nyfiken på om man väljer att köpa originalet aav dig, hur håller det sig fint ända till tradera sporten till Sverige?

Mi

Hej!

Jag är nyfiken på om man väljer att köpa originalet av dig, hur håller det sig fint ända till transporten till Sverige?

Svar: Jag använder mig av ett bra fraktbolag och packar målningen väl som levererar fram till dörr. Skulle något mot förmodan hända har jag försäkring.
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress