FRÅN SKISS TILL MÅLNING
Åh, alltså ni är så fina! Tack snälla för alla fina kommentarer och mail som jag fått! Känner mig så bortskämd som har så genuint fina läsare, ni är verkligen snälla, tack för det. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar er, kram på er! ♥
 
Nu är det såklart mycket som ska fixas och ordnas med innan flytten tillbaka till Sverige. Men det gör inget. Jag känner mig inte stressad utan lugn inför allt. Det blir nog bra. Känner mig så hoppfull inför framtiden men kan samtidigt njuta av nuet. Det känns som att allt faller på sin plats mer och mer..
 
Minns ni när jag pratade om att jag får som "uppenbarelser" skickade till mig? Och att jag ofta ser siffrorna 1111 och 2222, eller 11 och 22 eller 111 och 222, ja ni fattar? Detta fortsätter att hända mig och jag vet att många tycker att jag är en mupp som tror att det betyder nåt. Men jag vill gärna fortsätta tro att någon eller något vakar över mig och guidar mig "vägen". Det känns bra om jag får tillåtelse att tro det. Det känns lite tryggare och jag blir lugn när det inträffar.
 
Vet inte riktigt varför jag kom in på detta? Haha :) Det jag egentligen skulle visa upp är hur en skiss kan bli till en målning. Som ni ser är målningen inte exakt detsamma som skissen, men idén är där och det är alltid det jag strävar efter när jag gör mina snabbskisser.
 
Hur kommer jag på idéerna till skisserna då? Helt ärligt så ploppar det oftast upp en färdig bild i huvudet på mig från ingenstans. Plopp! Måste. Hitta. Penna. Papper. NU. Och så skissar jag ner det jag ser i huvudet..
 
Skiss & målning.
Hanna

Hejsan! Brukar titta in och läsa din blogg då och då jag är hsp och försöker hålla ett balanserat intag av andras liv för min egen skull, annars hade det blivit oftare :) Det är verkligen roligt att se hur du utvecklas både som person och dina målningar. Och så fantastiskt att du har börjat se 'siffror'. Det är en bra indikator på att du är på rätt väg. Jag började se dom för 7 år sedan och det var ett riktigt Wake up call. Trodde först att jag höll på att bli knäpp som såg alla dessa nummer. Haha! Ja, nu är det ganska lätt att googla sina symptom och det var ju tur!
Jag önskar dig all Lycka i framtiden!!

Linda

Hej! Jag fullkomligt älskar dina tavlor. Jag målar också ansikten, precis börjat föra dom från skiss till canvas. Eftersom jag är helt ny på detta så undrar jag hur du får dina orginal på canvas till prints till ram!? Häls linda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress